+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 12 mesajın 1-12 arasındakiler
Satılık C-leg, 3r60 EBS, Rheo knee Diz eklemleri

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Satılık C-leg, 3r60 EBS, Rheo knee Diz eklemleri

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar ben bu dizleri kullandım ve ossur power knee aldığım için satıyorum burada herhangi bir ticari girişim yoktur teşekürler.
    Dizler temizdir çok az kullanılmıştır Fiyatlar ise
    C-leg: 8.000 TL
    Rheo KNEE 2: 8.500TL
    3r60 EBS: 2.000 TL
    Ossur Ceterus Ayak: 1.000 TL
    Otto bock: 1C30 trias 1.300 TL

İletişim Tel:0535 283 9821

Yürüyüş metodları hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar da ulaşabiliri

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Merabalar ben bu dizleri kullandım maddi anlamda sıkıntımız yok şükürler olsun en sonda ossur power knee aldım şuan piyadaki en iyi diz ve bunları satmak istiyorum ticari girişimi diğildir tertemizdirler

bi medikalciye yada medikalcine satmayı düşünmedinmi

ben 11 yıldır protez kullancısı olduğum için hiç bi zmn protezciye ihtiyaç duymamışımdır silikonuma kadar herşeyimi kendim hallederim sökülüp takılmalarına kadar

resimlerini koyabilirim isterseniz çekip

Sayın arkadaşlar pazarlık payı yapılabilir c-leg satılmıştır...

Standart Merhaba

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhaba tesadüfen ilanınızı gördüm Power knee aldıgınızı söylüyorsunuz ,acaba uygulama nerde yapıldı ve dizden memnunmusunuz.

iyi günler ,

Mehmet Büyükçanga

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı