Engellilerin kullanımı için tavsiye ettiğiniz otomobilller hangileri?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.01-2011 14:05
Engellilerin kullanımı için tavsiye ettiğiniz otomobilller hangileri?
araba almak istiyorum bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.01-2011 14:16
merhaba,sıfır araba düşünüyoruz en ekonomik ve tavsiye edebileceğiniz en iyi araba.eşim daha çok megan istiyor
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.01-2011 14:39
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.01-2011 14:58
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.01-2011 15:00
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.01-2011 21:03
megan3 hb düşünüyorsanız eğer arka koltuğuna oturun öyle karar verin derim ben sonra pişman olmayın sakın 1 defa alınacak,
eğer sizde sürecekseniz aracı wv polo,opel astra ( yeni çıkan astra değil onunda arka koltuğuna oturun öyle karar verin ),fort fiesta düşünürseniz onunda arka koltuğuna oturup öyle karar verin arka tarafları basık araçların yani ( kişi oturduğu zaman kafası tavana değiyor )
polo,astra eğerki paranız varsa golf alın 1 kere alın derim çocuğunuzda sürer olsunda çamurdan golf olsun ben hastasıyım golf'ün,yada jetda yeni araç çıkartdı bayiye gidip bi göz gezdirin derim olsun avrupa olsun.
İş arkadaşımda megan3 hb aldı sıfır yarın o kartın bozulduğunu düşünecek olursak vay o arabanın haline.
kendim sıfır opel astra aldım 1.3 motor dizel triptonik vites şehir içinde kullanmaya göre 180 ile 190 arasında değişiyor yakıtı,babam her nekadar çekmiyor desede kalkışlarda vitesli araçla yarışa varım derim.Kişiden kişiye kullanış fark ediyor.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.01-2011 22:38
hyundai i 30 cw a bir bak beğenirseniz arabayı detaylı bilgi veririm.
http://www.hyundai.com.tr/tr/Content...er&model_id=18
bu linkden bak ve birde bayide bakın çünkü internet ile bayide görünce çok değişiklik oluyor. onun için bayide görün ilk önce.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.01-2011 14:16
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.01-2011 14:38
EN GÜZELİ RENAULTLAR ÇÜNKÜ DİZELLERİ ÇOK EKONOMİK YAKITA SAHİP ŞU AN OTOMATİK VİTESLİLERİ DE ÇIKTI DÜŞÜNÜN DERİM.Renault’tan otomatik vites dizel yeni araç seçenekleri: Fluence, Megan HB, Clio HB
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.01-2011 09:53

Alıntı Yapılan Kişi:
titan
bunun normal fiyatı nedir? bize ne kadara geliyor?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.01-2011 09:33
DOĞAN_63;
ikinci el araç alımında düşme olmaz sevgili doğan kardeşim. ancak mtv (taşıt pulu) ödemezsin. fiyattan düşmesi için ötv muafiyeti ancak sıfır km. araç alman gerekir.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 19.01-2011 09:24
DOĞAN_63;
Doğan kardeş,
Engelinizin oranından önce engelinizin ne şekilde olduğundan bahsederseniz daha iyi olacak. Bu bahsettiğiniz 2. el araç normal ise malesef bunda pek avantajınız olmaz. Eğer düşünürseniz bende engelli için otomobiller var. Hem tertibatları üzerinde, hemde engelli plakalı, ayrıca vergilerden muaf alındığı için sizde indirimli alacaksınız. Daha ayrıntılı görüşebilmek için bize 05326574062 nolu telefondan veya aliyuce38@hotmail.com veya ENGELLİ ARAÇLARINDA TEK ADRES facebook adresimizden bize ulaşabilirsiniz.
Selamlar
incitanesi;
Sayın incitanesi,
Bence engellini alacağı araç ucuzluk bakımından değilde sağlamlık bakımından tercih edilmeli. Biliyorsunuz her engelli aracının arıza yapması durumunda ve yolda kalması gibi sebeplerle aracının tamiratıyla gerek kendisi gerekse servisle uğraşmamalı. Neredeyse bir ömür boyu devamlı çalışan yolda bırakmayan fazla parça masrafı çıkartmayan araç olmalı. Bir çok engelli kişinin araçlarıda otomatik vitesli olduğundan daha sonra sattığı zaman herkez almak istemeli ve prim yapmalı.
Bus kıstaslara uyan araçlar ise birkaç avrupa markası.
Tabiki bunlar benim düşüncem.
Selamlar
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 19.01-2011 10:48
arkadaşlar sağlamlık bakımından eniyisi FORDLAR yani otosanın araçları ekonomik bakımdan en iyisi RENOLAR ŞİMDİDEN HEYIRLI OLSUN KAZASIZ BELESIZ
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 19.01-2011 11:23

Alıntı Yapılan Kişi:
nova
bunun normal fiyatı nedir? bize ne kadara geliyor?
active modeli 43000 NORMAL FİYATI bize 32000 e geliyo
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları