+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 9 mesajın 1-9 arasındakiler
Satılık hiç kullanılmamış Shoprider delüx scooter

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Satılık hiç kullanılmamış Shoprider delüx scooter

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    fiatı:4.900tl

Araç resimdekinin aynısı fakat rengi parliament mavisi. Kırmızı dikkat çektiğinden mavi rengi tercih ettim.Kas hastası olduğum için aldım. Hiç kullanamadım. 3-4 kez binebildim çünkü binip inmek için 2 kişinin yardımına ihtiyaç duyuyorum.

O günden beri depoda duruyor.Araç 2 Hp elektrik motoruna sahip.200 kg taşıyabilir.Bu aracı satıp uzun süre kullanabileceğim bir akülü sandalye almak istiyorum.Çok kullanışlı ve çok güzel bir araç.xl 889 delüx.Aramak isteyenler Tel-0 533 498 50 60 den ulaşabilirler.

scoter özlilklerini tam ve net olarak söylersen arkadaşım kaç yılında aldın ve nekadardır duruyo ve sürati aküler kaç amper onlarıda yazarsan sevinirim

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

2009 mayıs haziran aldım.Evde denedim korkup 3 ay kullanmadım ve kasım ayına kadar 3-4kez bindim.Araç 800watt ve 2hp motora sahip.Akünün oranını bilmiyorum ama orjinal.48-50km gidebiliyor.ayarlanabilir 10 kademe ile 15km sürat.4 lastik süspansiyon ve tubless özel plastikten.Geri kaçmaz ve aniduruş yapmaz.Devrilmez ve yokuşta geriye yıkılmaz.180derece dönen ve kilitlenebilen,sırtlık ayarlı,ileri-geri,yukarı-aşağı,kolçakları yukarı kalkan ortapedik koltuk.Tek elle ileri-geri sürülebilen oval,ayarlanabilir direksiyon.Anahtarsız çalışmaz.Gece için far-flasör-sinyal.Geri gidiş sesli uyarı.Klakson.Önde sepet istenirse çıkartılabilir.200kg taşıma kapasitesi ve benim denediğim 10cm kaldırımı direk çıkabiliyor.Arazide gidebilir.Golf arabası olarak kullanılabilir.Muhteşem zevkli.

arkadaş sonuçta araç ikinci el. bu fiyata biraz zor.fiyatını düşürde bir arkadaşım almaya niyetli.

parapleji27 seninde aynı scooterdan bir ilanın var.Hemde motorları sarım yapılmış 3500tl fiat istemişsin ve yenisi 15000 tl diye yazmışsın.Ne iş alım satım mı yapıyosun.Yada onu satıp bunu mu almak istiyosun da 2. el diyosun.Sıfır bu arkadaşım sıfır tadilat geçirmemiş!

hayır arkadaş alım satım yapmıyorum. yeni Scooter 10.500 tl'ye aldım. sözde eski Scooter'ımı 2000 tl'ye sattım. sonuçta istediğimiz fiyat olmuyor. sende biraz fiyatı düşürürsen satılır.

ya sabrı arkadaşım dediğin gibi olsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ertuğrul kardeş ben seni anlayamadım. yazmışsın iki kişinin yardımı olmadan inip binemiyorum. bence sukutıra binip-inmek, akülü sandalyeden daha kolay olması gerek. bilek gücün fazla olmaz o zaman joystikli akülü sandalye kullanırsın. ona sözüm yok. hayırlı satışlar dilerim...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Kas hastalığı omurilik felcine benzemez.Tüm vucudu etkiler.Tepeden tırnağa kadar.En azından benimki öyle.kas gücüm 8 yaşında vücudum 43

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı