+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 30 mesajın 1-15 arasındakiler
Otto Bock'tan Engelliler Haftası vesilesiyle Tekerlekli Sandalye kampanyası

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Otto Bock'tan Engelliler Haftası vesilesiyle Tekerlekli Sandalye kampanyası

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Engelliler haftasına özel %40 indirimli...

Start Intro Aluminyum Hafif Tekerlekli Sandalye

Piyasa fiyatı yaklaşık 1200 TL
    Açık arttırma açılış fiyatı 90 TL
    Hemen al fiyatı 690 TL

TEKNİK ÖZELLİKLER:
    • Katlanabilir alüminyum kasa
    • Kaldirma pedali kasaya entegre
    • 1 adet Antiper
    • Ayak Paneli çift, açı ayarlı
    • Ayak Paneli sökülebilir
    • Sırt borusu lumbal kavisli
    • Desk Kolçak yükseklik ayarlı
    • Modüler kasa ve Konstruksiyon
    • Döşeme antibakteriyel
    • Arka teker dolgu (22", 24")
    • Ön teker 8"200x50 dolgu
    • Arka teker adaptör Pasif ve aktif kullanıcı için
    • Arka Teker geçme aks (quick release)
    • Standart fren
    • Kasa rengi gümüş metalik
    sandalye ağırlığı 15 kg
    • Hasta taşıma azami 125 kg

Açık arttırmanın bitmesine sadece 1 gün kaldı!
    Fiyatı halen 90 TL!

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

İnternetten satışa çıkarmışsınız. Ben kıredi karşıtı birisiyim ve o ürünü eve teslim edilirken ödeme imkanım var mı?

Üye olmamı istiyor sistem ve üye olunca da kredi kartıyla ödeme yapılıyor diye biliyorum. Bu konu da bilgisi olan varsa yardımcı olabilirler mi?

Not: 90 TL denmiş. Ben 100 Tl dersem sadece 100 TL mi ödeme yapacağım?

gittigidiyor.com sitesinde ürün eve teslim edilirken ödeme sistemi yok, ürüne açık artırmada en yüksek teklifi verdiğiniz takdirde sahip olacaksınız.Kredi kartına karşıda olsanız sistem oldukça güvenli bir sistem tereddütte kalmanıza gerek yok üstelik kredi kartına taksit imkanınızda var,almış olduğunuz ürün size teslim edildikten sonra 3 gün boyunca kullanıp incelersiniz sonra satışı onaylarsanız ödemiş olduğunuz para satıcıya gönderilir yani güvenli bir sistemdir siz onaylayana kadar ödeme yapmış olduğunuz para havuzda bekletilir siz onay verdikten sonra satıcıya ödeme yapılır.

90 tl açılış bedeliymiş açık artıma sistemi olduğu için nekadar çok kişi artırmaya katılırsa fiyat okadar çok artar siz 100 tl ödeme yaptığınızda eğer başka biri otomatik artır seçeneğini seçmediyse yada sizden başka biri artırmazsa en yüksek teklifi siz vermiş olursunuz açık artırma süresi dolduğunda otomatik olarak üründe sizde kalmış olur.

90 tl den açılış yapılmış direk 100 tl ye artımanızada gerek yok minimum artış 1 tl imiş yani 91 tl verirsiniz otomatik artıran varmı onada bakmış olursunuz, yavaş ve emin adımlarla artış yaparak ürüne sahip olabilirsiniz.

Kredi kartına karşı olduğum için hiç bir kredi kartım da yok. Anllattığınıza göre çok güvenli bir sistemmiş. Kısmet değilmiş demek ki. Umarım ihtiyacı olan birisi alır.

Bilgilendirme için teşekkürler.

Bence Faysal bey buradaki hazır müşterinin ürünü satın alması çin bir yol bulacaktır..?
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

icimizde bu sandalyeden memnun olan varmı

Açık arttırma ile satılacak olan sadece bir ürün var malesef, ancak hemen al fiyatı olan 690 TL'den almak isteyen olursa yardımcı olabilirim.

Satıldı mı linki nerde
    gg de bulamadım da?

evet madem bunca yıldır bu sektörde, koysun oraya 10 tane sandelye isteyen alsın...

arttırmayı kazandık, faysal beye msj attım hem burdan hemde arttırma sitesinden;sandalyenin secim yapılacak birsey varmı gerek ölçü gerek aksesuar olarak diye ama kendisinden cevap alamadık, az evvelde ödemesini yaptık, insallah kargoyla sandalyeyi yollarlar.. neticeyi sizlere iletirim

neden bıtane koyuyolar koysunlar 10 tane herkes alsın

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    güle güle kullan nova

senin kazandıgına sevindim

ben siteye üye olmayı başaramadım

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı