+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 15 mesajın 1-15 arasındakiler
Satılık aktif tekerlekli sandalye: Sopur Starlight

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Satılık aktif tekerlekli sandalye: Sopur Starlight

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Satılık ikinci el aktif tekerlekli sandalye

marka: sopur
    model: starlight

sandalyenin oturma genişliği 42 cm ama side guard(yan camurluklara) birer santim daha var

tekerlekleri çıkabilen-sırtı kapanabilen
    otomobile alıp çıkartması kolay bir sandalye
    kullanıcıya gore bircok ayarı var
    kargo alıcıya aittir..

fiyat: 500 TL ilgilenenler mesaj atsın

tlf numarası: 0-532-5427993

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Standart neden

kırığı çıkığı var mı sandalyenın ?teşekkürler

kırık çıkık yok, resimler ilanı eklediğim gune ait..

sitemizden bi arkadas, tamam aldım ben bu sandalyeyi ama ocak"ta maaş alıp ödeme yapabileceğim, baskasına satmayın dedi.. bizde ona bekleyeceğimize dair söz verdiğimiz için satıldı dedik ve ilanları kaldırdık.. ama o arkadas bütçesinden dolayı almaktan vazgecti..

Arkadaşım bu kırmızı çizgi ile çizdiğim uzunluk kaç cm. Asansör ile başım dertte. Eğer uzunluk uyarsa sandalyeyi almayı düşünüyorum. Birde sandalye kaç kg.

sandalye 11,5 kg hatta tam olarak 11,4 kg en kısa zamanda istediğiniz kırmızı çizgili yeri ölçer ölçmez size buradan biliririm

Bekliyorum. Teşekkürler...

Standart slm

arkadaşım,ben yıllarca standart manuell t.sandalye kullanırım.
    acaba bu t.sandalyenin farkı ne?hızlımı.tek başına yokuşları falan çıkarmı sportikmidir.
    hafif olması sağlam olabilirmi,neredesinz,ankaradaym,nasıl alabilirm,deneme için gönderin..sonra ücret mümkünmü.

ozcam71;
    hafifliği ve rigid olması, 2ci ve 3cü resimlerdeki özelliklerinden dolayı bunlara aktif sandalye diye tabir ediliyor. evet standart sandalyelere gore daha hızlıdır ama tabiiki tek basına nasıl yokuş cıksın? oyle bi ozelliği hiç bir aktif sandalyede bulamazsınız..

Simurg72;

geç cevap için kusra bakmayın.. işaretleyip sordugunuz yer 77cm.

slm sandalye hala satılık mı? Neden satıyorsunuz herhangi bir sorunu var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bu sandalyeyi gecen sene satmıstım hatta baska sandalye almıstım.. ama şimdi baska sandalye almak için şimdi kullandıgım sandalyelerimi de satıyorum.. sahibinden.com da ilanlarım var bir quickie revolution, bir otto bock start intro..

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı