+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 28 mesajın 21-28 arasındakiler

Engelli Araç Sistemleri ve Engelli Ürünleri
    Sen bildiklerini paylaşmazsan, senin sorularını kim neden cevaplasın ki?
    Ben jelli 100/amp aküye 2 tanesine 750 verdim aracım bana ilk geldiğinde'de 3 sene aküleri sorunsuz kullandım yerli akü almam çünkü belli bi süre 3-5 ay sonra devirden düşüyor mesafeler kısalıyor.Bende biraz fazla gezmeyi severim şimdiki kullandığım akülerle haftada 2 sefer sarj ediyorum en kısa mesafa 40/km yani bahcelievlerde oturuyorum adalara bile gittim..
    Eğer benim gibi gezmeyi seri kullanımı seven arkadaşlar varsa tavsiye ederim ama satan arkadaşımızın da referans vermesi de önemli...

Exclamation

Camur;

merhaba...
    100 Ah iyi bür güçtür. daha da uzun ömürlü kullanabilirsiniz. ilk sayfada ufakda olsa akü kullanımı için notlar yazmıştım..

Akünüzün ömrünü uzatmak için hafta da 2 kere değil. her fırsatta şarj edin.
    Akülerinizi tam boşaltmadan kullanırsanız daha uzun ömürlü ve daha verimli olur.

Saygılarımla...

A1 Enerji Sistemleri
    Bilal YAŞAR
    0212 320 85 70 & www.akumerkezi.com

bilal bey 12v 60 amper 2adet özürlü arabası için jel akü almak istiyorum.fiatı ve kredi kartı ile taksit varmı bildirirseniz memnun olurum .mutlu sulu akü kullanıyordum.jel akü önerildi.cevap bekliyorum teşekürler

Merhaba

Malesef kredi kartına taksit yapma imkanına sahip değiliz.

ithalatçı firma olduğumuzdan dolayı yapamıyoruz.

Sulu akü kullanan engelli arkadaşlar lütfen 1. sayfadan itibaren inceleyiniz.

A1 Enerji Sistemleri iç ve Dış Tic. Ltd. şti.

Bilal YAŞAR

Kredi kartı ile satışlarımız başlamıştır.

Ritar akülerin türkiye resmi distribütörüyüz.

A1 Enerji Sistemleri iç ve Dış Tic. Ltd. şti.
    Bilal YAŞAR

bilal bey bende üyeyim.cardfinans kartım var.12v 70 ah çift almak istiyorum fiat vermiştiniz aynı mı kaç taksit yapabilirsiniz.kredi kartıyla vermeye başladığınız için teşekürler...bekliyorum

Standart bilal bey

bilal bey bende üyeyim.cardfinans kartım var.12v 70 ah çift almak istiyorum fiat vermiştiniz aynı mı kaç taksit yapabilirsiniz.kredi kartıyla vermeye başladığınız için teşekürler...bekliyorum

Engelli Araç Sistemleri ve Engelli Ürünleri
    Sen bildiklerini paylaşmazsan, senin sorularını kim neden cevaplasın ki?
    Merhaba
    Stoklarımızda malesef 70 Ah jel akümüz kalmadı. Gelmesi oldukca uzun bir süre olacak.

Taksitli satışları biz direk a1 enerji olarak yapamıyoruz. Bu konuda partnerimiz Lamira firmasına yönlendireceğim.

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık