+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
2022 maaşına başvurdum. Evraklar Ankara'ya gitmiş. Nereden takip edebilirim?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart 2022 maaşına başvurdum. Evraklar Ankara'ya gitmiş. Nereden takip edebilirim?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar merhaba ben 2022 ye başvurdum
    başvuru sonucunda bana dediler ankaraya gitmiş belgeler
    kesenek sitesinden baktım lakin orda hakkımda bir belge bulunamamış
    %72 özürlüyüm raporuma göre
    19 yaşındayım 20 ye basacağım sizce ben özürlü maaşı alır mıyım?
    ankaradan cevap ne gelir

İL/ilçe idare kurulundan muhtaçlıgın onaylanmış demek ki. Evrakların Ankara'ya gönderildiğine göre. Muhtaçlık kararın olumlu olmasaydı ilgili evrakların Ankara'ya gönderilmezdi. Muhtaçlığın onaylandığına göre sorun yok. Şimdi Ankara'nın evraklarını işleme almasını bekleyeceksin. 2022 evrak takibinden durumunu arada kontrol et.
    Artık Ankara'nın işleme almasını ve işlemini sonuçlandırmasını bekleyeceğiz yani
    Sonuç olumlu olacaktır

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

şimdi kaç hafta içinde cevap gelir ankaraya gitmesi 4 günü buluyo

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Mesele evrakların Ankara'ya kaç günde gitmesi değil. İşlemlere alınması için sıraya alınır evrakların geliş sırasına gore. Sonra da işleme alınır. BU konuda bir öngörüde bulunmak oldukça zor. 1 ayda da sonuçlanır. 2 ayda da. altı ayda da. Daha uzun surede baglananlar bile var.
    Evrak takipten kontrol edeceksin artık.
    Ama yaklaşık iki üç ayda sonuçlanmasını umuyorum. Fazla sürmez.

Bak bu konuda şu şekilde açıklama yapılmış:
    "2022 sayılı Kanun kapsamında muhtaç vatandaşlarımıza özürlü aylığı bağlama işlemleri, defterdarlık/malmüdürlükleri (Valilik/Kaymakamlık) aracılığıyla vatandaşlardan alınan başvuru evrakının, il/ilçe idare kurulu tarafından verilen muhtaçlık kararı ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu – Primsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü’ ne ulaşmasının ve yapılan incelemenin ardından ilgili servisler tarafından evrak geliş sırasına göre yapılmaktadır."
    2022 kapsamında Özürlü Aylığı başvurusu için gerekli belgeler ve süreç

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı