+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 33 mesajın 1-15 arasındakiler
2022 Engelli Aylığı ile ilgili bir soru?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Red face 2022 Engelli Aylığı ile ilgili bir soru?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    İşlem Tarihi : İşlem Açıklama :
    Ödeme Tarihi : 20/1./24.0 Ödeme Durumu : KESİNLEŞTİ
    Online Ödeme Tarihi : 24.01.2012 Online Ödeme Tutarı : 3579.78
    Online Ödeme Açıklama : İLK AYLIK BAĞLAMA Son Maaşı(1 Aylık) : 328.92

Selamlar yukarıda ki tablodan maaşım yatırıldığı anlaşılıyor?!
    Fakat Ödeme Tarihinde :20/1./24.0 yazan kısımda ne ifade edilmek istenmiş anlamadım.
    Maaşımı ne zaman ve nereden çekmem gerek acaba cevaplarsanız sevinirim.
    Şimdiden çok teşekkür ederim..

Online ödeme tutarında yazan toplu paranızı Zıraat bankasının herhangi bir şubesinden çekebilirsiniz.
    Online ödeme tarihi 24 Ocak olduğuna göre Veli'nin de dediği gibi bu tarihten on gün sonra paranızı çekmek için bankaya gidebilirsiniz.
    İlk dönem aylıgınızı da Mart'ta doğum tarihinizin son rakamına göre PTT'den çekebilirsiniz.
    Konutta ödeme talebinde de bulunabilirsiniz ayrıca.
    Ayrıntılı bilgi için şurayı okuyunuz:2022 kapsamında Özürlü Aylığı başvurusu için gerekli belgeler ve süreç

Konutta Ödeme Dilekçe Örneği

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Kalem hanım ve Veli Bey çok teşekkür ederim; dört gün sonra demek ki paramı çekebileceğim

re Emekli Evrak Takibi Sonucu
    Adı : Soyadı :
    T.C.Kimlik No : Emekli Sicili :
    Vasi Adı : Vasi Soyadı :
    Emekli Nevi : MUHTAÇ Durumu : AKTİF
    Aylık Durdurulma Tarihi : Aylık Durdurulma Nedeni : TANIMSIZ
    Değişiklik Tarihi : Durumu :
    Yazışma Tarihi : Yazışma Durumu :
    Belge Açıklama Tarihi : Durumu :
    Rapor Tarihi : Rapor Açıklama :
    İşlem Tarihi : İşlem Açıklama :
    Ödeme Tarihi : 20/1./25.1 Ödeme Durumu : KESİNLEŞTİ
    Online Ödeme Tarihi : Online Ödeme Tutarı : 1277.08
    Online Ödeme Açıklama : EMEKLİ NEVİ DEĞİŞİKLİĞİ Son Maaşı(1 Aylık) : 328.92

ben coktandır alıyom aylık ama herzaman bu taployla karşılaşıyom anlayamadım
    online ödeme tutarı artı ne demek anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

Baran, 2022 aylıgına başvurdugunda rapor oranın % 70 altında mıydı? Sonradan hiç rapor oranın yükselmiş olup yeni rapor alıp sgk'na gönderdin mi?

annemin sayfasında da online ödeme 16.01.2012 yazıyor ama henüz bankada para yok kaç gün daha sürer acaba

yardımcı olucak kimse yokmu acaba

Online ödeme tarihi 16 Ocak ise neredeyse 18 gün olmuş. Toplu paranız Zıraat Bankasına yatırılmıştır şimdiye. Herhangi bir Zıraat Bankası şubesinden online tutar olarak gösterilen toplu paranızı T.C. kimlik numarasıyla ya da sicil numarasıyla gidip çekebilir. Güle güle kullansın.
    İlk dönem aylığını da dogum tarihinin son rakamına göre T.C. kimlik numarasıyla Mart'ta PTT'den çekecek.

ödeme günleri ve diğer ayrıntılar için şurayı da okuyabilirsiniz:2022 kapsamında Özürlü Aylığı başvurusu için gerekli belgeler ve süreç

bu gün sordum ama yoktu görünmüyor tlf da hiç sağlıklı bilgi alamadım 183 4 hafta beklememi söyledi

Bu süre içinde yatırılmış olması lazım. Ne 4 haftası?
    bazen banka çalışanları hangi hesaba bakacaklarını bilemior. 2022 ödemelerinin aktarıldıgı hesaba bakacaklar ugraşsınlar biraz.
    bazen para geç gönderilebilior hesaba yatırılmayabilior toplu para söz konusu olunca. Kurumdan kaynaklanan sebeplerle.
    Fakat öncelikle sorunun bankada olup olmadıgını teyit edin. başka bir şubesinden çekmeye de çalışabilirsiniz.
    Banka çalışanına emekli sicil numaranısı verin sicil numaranızla baksın. Kimlik numaranızla değil. Boyle denesinler bir de.
    malesef ugraşacaksınız biraz.
    olmadı şu numaradan paranızın bankaya yatırılıp yatırılmadıgını ögrenmeye sorunun kaynagı bulup ona gore gitmeye çalışın. Durumunuzu anlatın gecikmenin kaynagını tesbit etmeye çalışın.

Sosyal yardımlar Daire başkanlığı, halit Namık Demir Tel. 0 312 458 12 72

kalem hanım edirnede bankada çalışan arkadaşıma rica edip sordum oda ödemenin görünmediğini söyledi.sorun bankada değil sgk ödeme henüz yapmamış.vemiş olduğunuz numaradan da bilgi verilmiyo hepsini denedim.bu konular aile ve sosyal politikalar bakanlığına devrediliyo ya her kez başka numara veriyo ama kimse cevep vermiyo.aradığım numaralar 183_144_170_sgk hepsi bakanlığı armamızı söylüyo onlarda aradığımızda sistemi henüz görmediklerini söylüyorlar

Siz verdiğim numarayı aradınız mı?
    Tamam, Primsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü yetkisindeki hizmetlerin taşınması söz konusu bu sırada karışıklık olabilir ama bu vatandaşı magdur edecek şekilde olmamalıdır. Siz verdiğim telden pazartesi gunu arayın. Olur mu? Şu an Aile Bakanlıgından bakamazlar . Hizmet tam taşınmadı çünkü. Halen bu işleri şu an itibariyle SGK Primsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü saglıyor.

inş pazartesi bir sonuç alırız kalem hanım vermiş olduğunuz bilgiler için sağolun.ben aldığım bilgileri paylaşıcam.

Bende telefon ile bir çok yeri aradım."tc no" ve "emekli sicil no" ile sorgulama yaptırdım, herhangi bir hesap göremediklerini söylediler.
    En sonunda direk banka şubesine giderek kontrol etmemi söylediler...telefonda; bankada hesabımız olmadığı için sonucu göremediklerini söylediler..

slm arkadaşlar 2022 maaşında online ödeme ocak 16 ama henüz ödeme yok.durumu benim gibi olup çekebilen varmı acaba.yada ne zaman ödeneceği hakkında bilgisi olan varmı.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    daha önce %60 dı sonradan %70 raporu aldım yolladım ve onaylandı bundan 3 yıl önce diyebilirim

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı