+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 1 2 3 SonSon
Toplam 33 mesajın 16-30 arasındakiler
2022 Engelli Aylığı ile ilgili bir soru?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    kalem hanım verdiğiniz numarayla görüştüm onların artık ilgilenmediklerini aile bakanlığından bilgi almamızı söylüyorlar.yani yine bir cevap verecek bir kurum yok maalesef bizler her zamanki gibi yine mağduruz ve bekliyoruz.

herkes maaş alıyor bir ben alamadım hala yaa :S gelir testinin süresi bitecek ama hala evrak işlemde süre biterse maaşda bağlanmazsa çok başım ağrır :S daha fazla bekletmek için vaktim yok ankaraya telefon etsem biraz daha hızlandırabilirlermi acaba ????

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Benimde online ödeme tarihi 24 ocak ve hala paramı çekebilmiş değilim.Kurumlar arasında bilgi karmaşası yaşanıyor.Ziraat bankasına gittiğimizde bize bir kağıt gönderileceği söylendi,ondan sonra paramı çekebilirmişim(buda başka bir bilgi karmaşası!).

Dağa önce ilk toplu ödemelerini alanlar paralarını nereden ve nasıl çektiklerini yazarlarsa hepimiz için güzel bir rehber olur.

aslinda ödeme emri verildikten 1 gün sonra parayi çekebilmeli 15 gün sonra zoar zor aliyor magdur oluyor insanlar. ben daha maasimi almadim 7 aydir beklyorum sonumuz hayrola

destiny07 ödemeniz kesinleşti mi kontrol ettiniz mi? Ben 10 ay bekledikten sonra maaş bağlanması kesinleşti.

benim maasim baqlanmadi ama baqlanacak insALLAH bekliyorum .daha kesinlesmedi ama 10-15 gun sonra aliniyormus bugunlerde maasinizi almaniz gerekli.siz kac gundur bekliyorsunuz? atipik

Bugün itibariyle 16.gün..Umarım sevindirici haber alırsınız destiny07

TESEKKUR EDERİM sizin maasiniz bankada hazir bekliyordur 0312 458 12 72 nolu telefonu arasaniz BELKİ ordan yardim ederler.

Tamam yarın ilk işim telefon açmak olacak
    Çok teşekkür ediyorum..

rica ediyorum ama sabah erkenden arayin öğleden sonra telefona bakmıyorlar

Mericli ve atipik şurayı okuyunuz:2022 online ödeme gecikmesi..?

Valla işler karışık Artık ne desem boş ödemelerin akibeti konusunda. Ödeneceği muhakak da.

Dinginlikten önce "Kaos" vardı
    Bazı şeyler değişirken oluyor bunun gibi karışıklar.Ve ezilenler hep çimler olur

kalem hanım aynen çok karışık bir durum yaşıyoruz.sayın bakan her şeyin yolunda olduğunu söylüyor ama kendi bakanlığından haberi yok yarın vermiş olduğunuz numaralardan bir sonuç çıkar umarım.

normalde online ödeme tarihinden 10 gün sonra derler ama ben 3 hafta sonra almştım.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    @MertAta online ödeme tarihinden sonra ki süreci anlata bilir misiniz; herhangi bir belge gönderildi mi size? bankadan paranızı çekerken "tc.kimlik no" ile mi çektiniz v.b

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı