2022 maaşım eski adresime gönderiliyor, yeni adresime gelmesi için ne yapmalıyım?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.12-2011 23:23
2022 maaşım eski adresime gönderiliyor, yeni adresime gelmesi için ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar. Ağabeyimin 2022 maaşı, konutta PTT görevlisi tarafından ödeniyordu. Daha önce şu an oturduğumuz adrese gelmekte olan maaş, son 2 dönemdir eski adresimize götürülüyor. İlk olarak Eylül dönemi maaşı eski adresmizie gitti. Bizi tanıyan bir komşumuzun çocuğu PTT görevlisini yeni adresimize getirdi ve maaşı aldık. Fakat bu ay tekrar eski adrese gitti ve PTT'ye ricada bulundum ve maaşın yeni adresimizde ödenmesini sağladım. Fakat bundan sonra böyl bir şey yapılamayacağını, şu anki adresmizin bildirilmesi gerektiği, söyledndi.
Acaba daha önce şu anki adresimize gelen maaş, neden bir anda eski adresimize gönderilmeye başlandı? Böyle bir sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız oldu mu? Şu anki, adresimize maaşın tekrar gelmesi için ne yapmalıyız?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.12-2011 23:40
siz adres değişikliği bildirimi yaptınız mı ?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.12-2011 01:47
Buna gerek yoktu. Zira bu maaşın evde ödenmesi için dilekçe gönderdiğimde, şu an oturduğumuz evin adresini yazmıştım. Ve zaten şu an oturduğumuz eve geliyordu maaş. Bir anda, son iki maaş eski adresimize gitti. Adres değişikliği falan yapmadık...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 20.01-2012 19:17
Siz en iyisi adres değişikliği bildirimi yapın. Adres değişikliği yapmamışsınız madem...
SGK'ya yeni adresinizi bildirin, adres değişikliği yapın. Aylıgınızın da bildirdiğiniz yeni adrese gönderilmesini talep edin.
Adres değişikliğiniz yapılınca bu sorun da çözülür.
2022 maaşı için SGK'ya adres degişikliği başvurusu nasıl yapılır?
Yukarıdaki dilekçeye konutta ödeme isteginizi de yazarsınız ayrıca.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 20.01-2012 23:51
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 21.01-2012 00:14
Nüfusta adresiniz eski adres olarak gözüküyor büyük ihtimal.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.04-2012 19:37
sgk,ya nüfustan alacağınız yeni adresinizi gösterir yerleşim yeri belgesini de ilave ederek ,maaşınızın bu adrese gönderilmesini talep eden bir dilekçe yazın.
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları