+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 30 mesajın 16-30 arasındakiler
2022 evrak takipte eksik belgelerin gönderilmesini beklemek üzere arşivlendi yazısı

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Abla çok teşekur ederim maaş son muhtaçlık kararının alındığı 27.10.2011 den itibaren bağlanırsa dilekçe felan yazsak yanlışlık mal müdürlüğü yapmış felan diye bi yararı olurmu ben içimden son başvurduğumuz formu dikkate alırlar diye geçiyor yani

Sen bu durumu malmüdürlüğüne sor için rahat etsin o zaman. malmüdürlüğüne aylık başlangıç tarihi ne zaman olacak diye sor.
    aylık başlangıç tarihi dediğim gibi ilk başvurunuza göre olmalı. İkincisi için düzenleyeceklerini sanmıyorum. Ama dediğim gibi yine de sen sor.
    Ablası istersen sen evrak takipten baksana bir durumunuza ne yazıyor orada?
    Eğer yapamıyorsan T.C. kimlik nonu özelden ver ben bakayım durumunuza.
    Evrak takip

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

çok teşekkur ederim abla bişe diyecem eğer maaşı son başvurduğum tarih göze alınırsa dilekçe felan yazsak yanlışlık malmüdürlüğü yapmış diye bi faydası olrmu benim içimden son baş vurduğumuz tarihten itibaren geçiyor o yüzden siz daha iyi bilirsiniz ama

Ablası sen evrak takipe baktın mı? neler yazıyor orada?

Ablası evrak takipe baktım. Sen Aralık 2010 tarihinde başvurdugunu söyledin burada. Ama evrak tarihin 1.2.2011 gorunuyor. Yani siz Aralık ayında başvurmuşsunuz ama evrağınız ocak ayında kayda alınmış. Dolayısıyla evrak tarihin 1.2.2011 gorunuyor ve aylık başlangıç tarihiniz 1.2.2011 olacak.
    Bu tarih kayıtlarda görünüyor yani.
    Ama illa içim rahat etsin diyorsan malmüdürlüğüne git aylık başlangıç tarihini sor. İlk evragının kabul edilmesi gerekiyor çünkü. Bir teyit al önce. Olumsuz bir cevap olursa burada yaz bildir ona göre hareket ederiz biz de. Aslında şu aşamada bu işi hiç karıştırma aylıgın baglansın baglanan aylıgı inceleriz sonra dilekçe yazarız. Benim tavsiyem bu.
    Fakat dediğim gibi evrak tarihin 1.2.2011 gorunuyor. Dilekçeye gerek kalmayacak büyük ihtimalle.

Emekli Nevi : MUHTAÇ Durumu : İŞLEMDE
    Aylık Durdurulma Tarihi : Aylık Durdurulma Nedeni : TANIMSIZ
    Değişiklik Tarihi : Durumu :
    Yazışma Tarihi : Yazışma Durumu :
    Belge Açıklama Tarihi : Durumu :
    Rapor Tarihi : Rapor Açıklama :
    İşlem Tarihi : İşlem Açıklama :
    Ödeme Tarihi : Ödeme Durumu :
    Online Ödeme Tarihi : Online Ödeme Tutarı : 0.0
    Online Ödeme Açıklama : Son Maaşı(1 Aylık) : Aylık almamaktadır.
    Evrak Açıklamaları
    Havale Yeri Evrak Tarihi Varide No İşlem Tarihi Açıklama
    BEYKOZ KAYM. 06.06.2011 12005013 21.09.2011 Evrak sisteme kaydedildi.
    BEYKOZ KAYM. 06.06.2011 12005013 21.09.2011 Evrak işleme alındı.
    BEYKOZ KAYM. 06.06.2011 12005013 20.10.2011 İşlemleri tamamlandı ve kontrol ediliyor.
    BEYKOZ KAYM. 06.06.2011 12005013 20.10.2011 Uzman onayına sunuldu.
    BEYKOZ KAYM. 06.06.2011 12005013 20.10.2011 Eksiklik tespit edildi, yeniden işlenmeyi bekliyor.
    BEYKOZ KAYM. 06.06.2011 12005013 21.10.2011 Eksik belgelerin gönderilmesini beklemek üzere arşivlendi.

abla böyle çıkıyor nerden gördün 01.02.2011 tarihini banada gösteririmisin bide mal müdürlüğündeki çalışan dediki daha 18 yaşını doldurmadıkı dedi 05.12.2011 tarihinde 18 yaşını dolduracak biz o yüzden evrakı annesinin adına doldurduk dedi. şimdi böyle istiyorlar bizde yeniden kurula sokacaz evrağı göndercez dedi nezaman başlangıç tarihi olur bilmiyorum onu primsiz ödemeler bilir dedi

doğum tarihi 05.12.1992

Oy ablası işi karıştıran sensin Tamam dediğim gibi olay şimdi tam çözülmüştür.
    Evrak takip sisteminde evrak giriş tarihin 1.2. 2011 yazıyor. Bu yüzden aylık başlangıç tarihin konusunda emindim.
    Ama sen bana Aralık 2010 tarihinde başvurduk diyince 18 yaşını doldurmasına ragmen nasıl annesi adına işlem yaparlar diye şaşırmıştım. Bu hatadan dolayı bir ihjtimal ikinci evragı hata yaparak esas alabilirler diye endişelenmedim değil.
    Ama iş çözüldü
    Siz Aralık ayından önce başvurmuşsunuz. Tabi kardeşin 18 yaşını doldurmadıgı için yasal prosedur olarak anne adına başvuruyu almışlar yani engelli yakını aylıgı için.
    E evraklar daha kaymakamlıktayken kardeşin 18 yaşını doldurmuş mu? Doldurmuş. Muhtaçlık kararı çıkmış os ırada ve evrak gönderilmiş Ankara'ya. E bunda da Ankara bakmış ki çocuk 18 yaş üstü yaş dolmuş Bunda da evrak eksiklik bildirimi yapılmış kaymakamlıga. Siz de gitmişsiniz eksik evrakları düzeltmişsiniz.
    Bu durumda kesinlikle ilk başvurunuz esas alınacak rahat ol
    1.2.2011 nerede mi yazıyor?
    Buyur şuradan bak için rahat etsin:EvrakIzle.jsp

Eger yine anlamadıysan engelli yakını aylıgı ile muhtaç özürlü aylıgı başvurusu işlemleri hakkında bilgi verebilirim. Niçin böyle prosedur uyguladıkları hakkında yani.

abla ben sana durumu en baştan anlatayım ben 2006 yılında başvuruda bulundum yok evrak eksik 18 yaş altı evrak eksik felan derken 2009 11 ayında yazı geldi bana evde bakım parası alıyon diye red yazısı geldi ben de ankaraya telefon açtım neden red verildi diye bakım parası alıyordiye dedi ve bana dediki 05.12.2010 tarihinden sonra yine başvur 18 yaşını doldurduğu zaman dedi bende 07.12.2010 tarihinde baş vurdum evrak takip sitesini devamlı kontrol ediyordum 14.02.2011 ,1600 küsür edeme çıktı ertesi gün yine baktığımda evrak eksik dedi kaymakamlığa yazı yazıldı dedi kaymakamlığa kaymakamlıkda eksiği tamamladı 02.05.2011 tarihinde eksik evrağı yolladı ankaraya ve en son 21.10.2011 bana yazı geldi şöyle yazıyor :2022 SAYILI KANUN UYARINCA AYLIK İSTEMİNDE BULUNAN VE SAYMANLIĞINIZIN EVRAK KAYIT DEFTERİNİN 07.12.2010 TARİH VE 4594 NUMARASINDA KAYITLI RECEP OĞLU 05.12.1992 DOĞUMLU SAMET KIZIL NOKSANLIK : 18 YAŞINI DOLDURDUĞUNDAN DOLAYI BAŞVURU FORMUNUN SAMET KIZIL ADINA DÜZENLENMESİ GEREKİR. BEN HİÇ PARA ALMADIM YANİ KAFAM ÇOK KARIŞT DEVAMLI EVRAK EKSİK EKSİK DİYİP DURDULAR. KAYMAKAMLIKTA ÇALIŞANADA KIZDIM BU İŞİ BİLMİYORSAN YAPMA NE BU EVRAK EKSİK EKSİK BU KAÇINCI DEDİM PROSUDUR DEYİŞİYOR DURMADAN DEĞİŞİK EVRAK İSTİYOR DEDİ.BİDE BAŞVURU FORMUNU
    ANKARA NEDEN 14.02.2011 TARİHİNDE İSTEMEDİ DE 21.10.2011 TARİHİNDE İSTİYOR 14.02.2011 DE NE EKSİK VARMIŞ ONUDA BİLMİYOM KAYMAKAMLIK EKSİĞİ DEDİĞİM GİBİ GÖNDERMİŞ 02.05.2011 DE ANLATABİLDİMMİ ABLA EĞER ANLAMADIĞIN BİŞE VARSA SOR SÖYLİYİM
    Konu hsnkzl69 tarafından değiştirilmiştir (14.11-2011 Saat 01:14 ).

Ablam 2006'da başvurmuşsun ilk. Evde bakım aylığı aldıgınız gerekçesiyle başvurunuz reddedilmiş. Zaten daha sonra 6 Kasım 2010'da yeni Yönetmelik yayınlandı. Buna göre evde bakım aylığı 2022 için gelir hesabına dahil edilmeyecek. Sonuçta 2006 başvurun hem reddedilmesi hem de aradan beş sene geçmiş olmas ve sırada sonlanmamış olması sebebiyle dikkate alınmaz.
    18 yaşını doldurduktan sonra Aralık'ta başvurmuşsunuz yeniden. Bu sırada kardeşiniz için annen başvurmuş. Muhtaçlığı kabul edilmiş. Ankara onaylamış ama sonradan annenin başvurdugu anlaşılmış. Yani yeniden başa döndüm sana anlatabilmek için. Bu anlattıklarına göre.
    Şimdi adım adım anlatayım.
    Evet, mal müdürlüğü hata yapmış annen adına başvuruyu kabul etmiş. Oysa kardeşin 18 yaşını doldurduğu için kendi başvurması gerekiyordu. Sonradan anlaşılınca bu durum size 18 yaş dolumu sebebiyle noksanlık yazısı gönderilmiş. Buna göre siz malmüdürlüğüne gitmişsiniz. Kardeşin parmak basarak forma imza atmış. Yai formu doldurmuşsunuz.
    Daha önceden yanlış form doldurdugunuz için bunda dogru formu doldurdunuz. Çünkü daha önceki engeli yakını aylıgı formuydu. Yanlıştı. Çünkü o form 18 yaş altındakiler içindi.
    Siz dogru formu doldurunca bunda kardeşiniz adına başvuru olmuş oldu. Yani hata düzeltildi. Ayrıca kardeşin 18 yaşını tammaladıgı için bunda onun muhtaçlıgı araştırılacaktı. Muhtaçlık belgesi de yeniden düzenlenmiştir bu durumda.
    Böylece iki yalış evrak dogru şekilde düzeltilmiş oldu. Olay sadece bu.
    SGKnın size gönderdiği yazıda da evrak kayıt defterinde 07.12.2010 yazısı geçiyor. Eksikleri düzeltin diyor. Evrak takip sisteminde başvuru formunun kayda geçtiği tarih var. Sorun yok bu konuda.
    Başvuru formunun kayıtlara geçtiği ayı takip eden aybaşı olan Ocak ayından itibaren toplu paranı alacaksın.
    Bu konuda sorun çıkmayacak rahat ol. Sen aylık baglaınca toplu parayı bana soyle ben yine hesap yaparım.
    Ama şimdilik artık işi kurcalayıp beni yorma.
    Ben senin verdiğin tüm bilgileri okudum degerlendirdim. Olayı bilen biri olarak diyorum ki ilk başvurun ola Aralık 2010 dikkate alınacak. Oldu mu?
    Ankara işlemleri sırayla alır. Demek senin işlemin aylar sürmüş ve bu işlemler sırasında ancak farkedilmiş gecikme bundan dolayıdır. Senin evragın ulaşır ulaşmaz bakmıolar hemen.Halen
    anlamadıgın bişi varsa bunda anlamadıgın şeyi sor.

Tamam abla çok teşekkur ederim benle ilgilendiğin ve araştırdığın için gelişme olursa sana yazarım

Rica ederim ablam. gelişmelerden muhakkak haberdar et ama. Bekliyorum senden haber unutma.

EvrakIzle.jsp abla bu siteye bakarmısın değişti 15.11.2011 oldu bu nedemek

Ablacım o tarih sonraki evrakınla ilgili. Sana noksanlık bildirimi yapılınca kaymakamlıga gittin ve orada başvuru formu yeniden düzenlendi ya. muhtaçlıgın araştırıldı ve muhtaçlık belgen dolduruldu. İşte bu eksikliğin giderildiği ve yeniden düzenlenen evrakların sisteme kayıt tarihi. Tam anlatamıyor olabilirim. Sen bunlara takılma. Biliorsun aynı tarihte diğer evrak giriş bilgilerin de var. Asıl olan o evraktır. İlk başvurdugun başvuru formunun kayda geçtiği tarihi izleyen aybaşı aylık başlangıç tarihin sayılır. Hata onlara ait zaten. Ve zaten bu yuzden evrakta noksanlık bildirimi vesilesiyle esksik evraklarını tamamlaman istendi senden. Şimdilik rahat ol bence sorun yok. Ama bu kadar taktıysan istersen malmüdürlüğüne de sor. Çünkü gayet kaygılı duruyorsun ve sürekli bu işi takip etmeye çalışıyorsun. Bu şekilde kendini harap edene kadar böyle bir durumda aylık başlangıç tarihinin ne zaman oldugunu sor.
    alo 170 aracılıyla sorabilirsin. Mal müdürlüğüne sorabilirsin. Hangisi kolayına gelirse.
    Şu şekilde soracaksın ama: " 2022 aylıgı aylık başlangıç tarihim ne zaman?"
    Durumunu anlatıp bu soruyu sor. oldu mu? Sonra gelişmelerden beni de haberdar etmeyi unutma.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Slm abla nasılsın bizim evraklardan bi haber çıkmadı halen

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı