+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 10 mesajın 1-10 arasındakiler
Memur olarak çalışmaya başladım. 2022 maaşı almaya devam edecek miyim?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Memur olarak çalışmaya başladım. 2022 maaşı almaya devam edecek miyim?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    engelli maaşı alan biri, memur olarak atandıktan sonra engelli maaşını almazsa kendiliğinden maaş kesilir mi yoksa kesilmesi için herhangi bir işlem yapması gerekiyor mu? (kişi 5 aydır memur)
    bilgilendirirseniz sevinirim...

memur olarak işe girdiğini bildirmesi lazım.yoksa faizi ile ,kendisine ödenmiş olan 2022 maaşı geri alınır.

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

öncelikli olarak engelli maaşını aldığı kuruma giderek kontrol etsin, 5 ay içinde tekrar ödeme yapılmış mı ... eğer yapılmışsa hiç almadan bu maaşta hakkım yok diyerek bir dilekçe göndermelisin...
    Memur olduktan sonra ssk girişi felan eksiksiz olarak yapılmışsa muhtemelen ssk girişinizden dolayı 2022 maaşını otomatik kesebilirler.
    (Benim ssk girişim 1 ay olduktan sonra 2022 maaşım kesilmişti)

evet ssk girişi yapıldı. engelli maaşı memur olduktan sonra hiç çekmedim bir sorun yaşarmıyım

2022 maaşı hala yatmaya devam ediyor mu kontrol et . devam ediyorsa hesaba hiç dokunmadan br dilekçeyle 2022 maaşının durdurulması talep et... Eğer hesabın boşsa 2022 maaşı yatmamışsa zaten sorun yok ssk girişinden otomatik durdurulmuştur

İşe başladıktan sonra en geç 90 gün içinde SGK'na bildirim yükümlülüğünüz vardı. Bildirmeniz gerekiyor bu durumu.

öncelikle evrak takipten durumunuzu kontrol edin: Evrak takip

Aylığınız halen aktifse aylığınızı işe girdiğiniz gerekçesiyle kestirmek için en kısa surede dilekçe yazıp gönderin: Feragat dilekçesi örneğinden yararlanabilirsininiz bakınız

Dilekçenizde" işe girdikten sonraki aylıkları çekmediğinizi" özellikle belirtin. Kurum yersiz ödeme yapılmış mı diye inceler ve sonuç hakkında siiz bilgilendirir. Sizin adınıza çalışan olarak bir ödeme yılında 90 gün prim yatırılmışsa bu yersiz ödemeye konu olmaz. 90 günden sonraki primlerin ödendiği aylıkları alır geri sizden... Aylıkları çekmediğinizi bildirim yükümlülüğü yerine sayarsa yukarıda dediğim gibi sorun çıkmaz.

Bildirim yükümlülüğü için dayanak: 22. madde

Melek hanım bende tam bunlaruı demek istemiştim ... )

arkadaşlar ben ptt'den kontrol ettim. maaş kesilmemiş. şimdi maaşı iptal ettirmek için sgk'ya mı gitmem gerekiyor. iş yerimde sordum. üç farklı yerde sgk varmış hangisinde bu konuyla ilgileniyolar bilmiyorum. yardımcı olurmusunuz. hangi kuruma gitmeliyim.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Bildirim için çok geç kaldın biber. En kısa sürede iadeli taahhütlü olarak dilekçeni göndermelisin. Dilekçende çalışmaya başladıktan sonra aylıkları hiçbir şekilde çekmediğini de ayrıca belirtmeyi unutma lütfen. İadeli taahhütlü olarak şu adrese gönder dilekçeni:

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
    PRİMSİZ ÖDEMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
    TUNA CD. NO:7 KIZILAY/ANKARA

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı