+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 9 mesajın 1-9 arasındakiler
"Aylık durdurulma tarihi tanımsız" anlamı nedir?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart "Aylık durdurulma tarihi tanımsız" anlamı nedir?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    selamun alüyküm arkadaşlar benim 2022 maşım durdurluyormu aşadaki ne bakarmısınız...
    durumu: aktif

Aylık Durdurulma Tarihi: Aylık Durdurulma Nedeni:Tanımsız

Ödeme Tarihi :20/2./26.0 Ödeme Durumu :KESİNLEŞTİ

Online Ödeme Tarihi :...... Online Ödeme Tutarı:907.3
    Online Ödeme Açıklama :...... Online Ödeme Açıklama:Son Maaşı(1 Aylık):210.76

burada maaşım kesiliyormu bana yardımcı olarak konunun cvp yazarmsınız teşekkürler.

Dert etme herkesinde böyle yazıyor, yalnızca maaşin aktif yazıyorsa maaş almaya devam

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

teşekkürler ama sonmaaşı 210 tl yazıyor anlamadım ama neyse inşallah bir sorun olmaz ... yazılı kagıt gelene dek bakacaz bu maaşta sorun olmazsa tamamdır.

1 aylık 210 tl toplamda 3 ayık ödeyecekler yani 630 tl verecekler ama 3 ay bekleyeceksiniz

1 aylık tutarı net 210.76 tl.maaş kesinleşmiş.aktiften bu anlama gelir.

Tamam anladım ama ben saten 3 senedir alıyorum 3 ayda enson 632 tl aldım bu yeni yazılmış birde aylık durdurulma nedeni yazıyor one ve kesinleşmiş a+ sonmaaştan 210 tl vereceklermiş yani bu neyi gösteriyor. ginede yarıdımınız için teşekkürler yazılı kagıt gelmedikce önemli birsey yoktur inşallah. kolay gelsin. arkadaşlar.

arkadaşlar sgk bilgi edinmeye yazmıştım dogruymus cockpit teşekkürler herkeze almaya devammış

raporunu yukselttısen olabilir.

Standart sigortalı işe girdim 2022 maaşı feragat ettirdim aralık maaşı cektim ceza gelirmi?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhaba ben 24.09.2011 de dilekce yazdım sgk 2022 maaş durdurulması için işe girdigimden bugunde sormak için pttye gittim ptt görevlısıde cekmıs iptal oldumu diye somustum . 11.12.2011 de 2022 maaşım evrak acıklamada feragat yazıyor maaş almamaktadır diye iptal oldu ama yazılı acıklama gelmedi benim şimdi ne yapmalıyım parayı yatırmam gerekıyormu? saygılarımla. Nasıl yatırırım parayı geri. yardımcı olurmusunuz

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı