+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 10 mesajın 1-10 arasındakiler
İzmir'de Vakıf Aylığı veren vakıf var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Unhappy İzmir'de Vakıf Aylığı veren vakıf var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    MERHABA

ben engelliyim zihinsel izmirde ikamet ediyorum %76 engelliyim vakif ayligi almak istiyorum

varmi İZMİRDE bildiginiz vakif ayliği veren bir kurum ?

yardimci olursaniz çok sevinirim. arkadaşlar

maddi durumumuz çok kötü paraya ihtiyacim var

Saygilarimla
    GaripEngelli Doğan

Standart Vakif Ayliği Almak için Vasi tayini olmamasi mi Lazim ?

Merhaba

benim vasim annemdir ben vakif ayliği almak istiyorum

%76 engelliyim sizce vasim olsada alabilirmiyim vakif ayliği ?

+ annem üzerinden sağlik güvencem var emekli sandigi sadece bu engel olurmu ?

vgm.gov.tr sitesinde şu yazi geçiyor

Mahkeme kararı veya kanunla bakım altına alınmamış olması,

MUHTAÇ AYLIĞINDAN YARARLANMA ŞARTLARI
    * Annesi ya da babası olmayan muhtaç çocuklar ile % 40 ve üzeri engelli olan muhtaçlara;
    * Sosyal güvencesi olmaması,
    * Herhangi bir gelir veya aylığı bulunmaması,
    * Mahkeme kararı veya kanunla bakım altına alınmamış olması,
    * Gelir getirici taşınır ve taşınmaz malı mevcut olmaması veya olup da bunlardan elde edeceği aylık ortalama gelirinin bu yönetmelikle belirlenen muhtaç aylığı miktarını geçmemesi,
    halinde muhtaç aylığı bağlanır.

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

MUHTAÇ AYLIĞINDAN YARARLANMA ŞARTLARI
    * Annesi ya da babası olmayan muhtaç çocuklar ile % 40 ve üzeri engelli olan muhtaçlara;

İzmir'de Vakıflar Genel Müdürlüğü binasına gitmen gerekiyor.Fevzi Paşa Bulvarı No:1adresinde, 2. kata çıkacaksınız.
    Caddeyi biliyorsun umarım, hani Şifa hastanesinin olduğu cadde, denize doğru gittiğinde Hisarönü hizasında son bina.

İzmirdeyim bir dönem yani yaklaşık 9 ay vakıf aylığı almıştım,sonra evde bakım aylığı bağlanınca kesilmişti

Başvuruyu Konakta SGK (eski adıyla emekli sandığı binası) kurumunun karşısındaki vakıflar genel müdürlüğü binasına yapıyosunuz
    annenizin emekli olması ,onun sağlık güvencesinden yararlanmanız başvuruya engel değil
    yalnız başvuru yaklaşık 1 sene sonra sonuçlanıyor ve aylık bağlanıyor

* 1 sene değil 6 ay
    * SGK binasını karıştırmayın, merkez bankasının arkasında kalıyor SGK.
    * Vakifların kapısı Fevzi Paşa Bulvarında
    * Aylık maaş 320 tl.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Cevap vercek birileri yokmu soruma ?

Mahkeme kararı veya kanunla bakım altına alınmamış olması, burda ne demek istiyorlar ? ayrica internet sitelerinde Fevzi paşa bulvari No4 diyor ?

Binanın fotoğrafını koydum, 3 boyutlu krokisini koydum, uydudan koordinatını işaretledim.
    Numarası 4 ya da 1 farketmez artık. Caddedeki ilk bina, 1 yada 2 olması lazım ama 4 olmuş enteresan.
    Onca resim ve krokiden sonra bulursun hem, üstelik İzmir'de yaşadığın yermiş.
    Bana oturduğun semti söyle, sana bineceğin otobüsleride yazarım.

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Manisali Mesajı Gör
    Cevap vercek birileri yokmu soruma ?

Mahkeme kararı veya kanunla bakım altına alınmamış olması, burda ne demek istiyorlar ? ayrica internet sitelerinde Fevzi paşa bulvari No4 diyor ?
    Orda denmek istenen mahkeme kararıyla çocukları veya yaşlıları bakıma muhtaç kişileri devlet kurumlarına teslim etmeleri. Çocuk yuvası, Darülaceze gibi.. Ben öyle anlıyorum..

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Capricorn Mesajı Gör
    Orda denmek istenen mahkeme kararıyla çocukları veya yaşlıları bakıma muhtaç kişileri devlet kurumlarına teslim etmeleri. Çocuk yuvası, Darülaceze gibi.. Ben öyle anlıyorum..

öylemi kesinmi ? başvursam onaylanirmi

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Evet diğer şartlara da uyuyorsanız, başvurursanız onaylanır..

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı