+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 7 1 2 3 4 5 ... SonSon
Toplam 102 mesajın 1-15 arasındakiler
2022'ye yeni başvuranlar Evrak kayıtlarının takibini buradan yapabilirler.

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart 2022'ye yeni başvuranlar Evrak kayıtlarının takibini buradan yapabilirler.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    2022 maaşına yeni başvuranlar evraklarını teslim ettikten sonra, evrak takibini Kaymakamlıga veya mal müdürlüğüne gitmelerine gerek kalmadan buradan takip edebilirler. T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu

Sıra No Tarih Birim İşlem
    1 19.01.2011 AYDIN SGİM KISA VADELİ SERVİSİ ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
    2 21.01.2011 AYDIN SGİM KISA VADELİ SERVİSİ ZİMMETTEN ÇIKARILDI
    3 28.01.2011 AYDIN SGİM KISA VADELİ SERVİSİ DOSYASINA KONULDU
    4 EVRAK KAPANDI..

bnde böle yazıyor ne dmek acaba yardımcı olursanız çok sevinirim...

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

gereken işlem yapılmış, evrakların ankaraya gönderilmiş ankaradan gelecek olan kararı bekliceksin.

hmm ii haber o zman...inş. ankaradanda olumlu sonuç çıkar.çok tşk edrim cvp için...

alfa, linki yanlış vermişsin. Bi zahmet düzeltir misin?
    2022 Sayılı Kanuna Göre Evrak Takibi İşlemleri

bu link kaymakamlıktaki takip için verdim yerel takip için bir yanlışlık yok yinede uyarın için teşekkür edrim kalem

Verdiğim linkten Ankara'ya gönderilip gönderilmediğini öğrenebilirsiniz.

11 ocakda basvurmustum hala sonu yok diyor..
    42 gün sonra arayıp çagırmıslardı üstümd earaba oldugunu belirtmiştim form da ama yapılan arastırmada araba görünmemiş üstüme kaymakamlık mal müdürlüğünde yeni form doldurdum bu sefer arabam yoktur dedim arastırılan ve biten evraklarımla zımbalandı..
    Süreç bi 45 gün daha uzıcakmı yoksa onayamı gitti bu dosyam
    Bide baglanmazsa da sitede yazarmı baglanmadı diye

Hayır Evrak Kayıt ve Takip Sistemi bu sitede maaşın bağlandığı yazmaz. Bu siteden evraklarının Ankara'ya gönderildiğini öğrenebilirsin.

Maaşın Ankaraya gittikten sonra bağlanıp bağlanmadığınıysa şu adresten takip et 2022 Sayılı Kanuna Göre Evrak Takibi İşlemleri

arkadaşlar ben 2009 da kesilen özürlü maaşıma tekrar baş vuruda bulundum bugün evrak takipde rapor yok yazısı yazıldı diyor benyeni yasaya göre kesilen maaşlara beş yıl içinde başvurmaları halinde raporları sürekli ise yeni rapor istenmez diye biliyodum şimdi ne yapmam gerekiyo

11 ocakta basvurmustum

Sorguladığız Kişiye Ait Kayıt bulunamadı.demekte.. Ne zaman sonuc acıklanır

bendede aynısı yazıyor gökhan kardeşim biz daha bekleyeceğiz sanırımm....

temmuzda başvuran tanidiğimin bişeyi yazmior sizin ocak bekleyeceğiz demeniz enteresan

aralıkta başvuranında bağlanmış ama senin temmuzda dediğinde bi sorun vardır bencee

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    vallaha sorun felan yok temmuzda iki tanıdıgım ayni anda başvurdu ikisindede bişey çıkmadı beklemekteyiz

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 7 1 2 3 4 5 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı