Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 26 mesajın 1-15 arasındakiler
Ödeme günü 01.09.2010 olan sakatlık maaşımı bankadan alamadım. Ne yapmalıyım?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Ödeme günü 01.09.2010 olan sakatlık maaşımı bankadan alamadım. Ne yapmalıyım?

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    merhaba arkadaşlar benim 31 08 2010 tarihinde 2022 maaşım onaylandı ödeme günü 01 09 2010 tarihi diyor ama ben ziraat bankasına gittim vermediler bu parayı alabilmek için onlardan gelen yazıyımı beklemek lazım ya çok sıkışığım kuruş param yok ama banka vermiyor ne olacak bu halim yeni onaylandı ilk defa alıyorum bilgilendirirseniz sevinirim. saygılarımla

Başka bir şubeye git ve ısrarcı ol. SGK'yı aradığını ve ödemenin hesaba yatırıldığını, parayı alabileceğinin söylendiğini ilet. Gerekirse şefe çık...

ödeme tarihi değil online ödeme tarihi yazdıktan sonra evrak gelmezsede tc kimlik kartınızla ziraat bankasından alabilirsiniz bülent beyin dediğine katılıyorum fakat genelde sorun çıkarıyorlar 10 daha beklemek durumundasınız hayırlı olsun

canım kardeşim memuru pek dikkate alma,onlara kalsa bankadan içeri almazlar,müdür veya müdür yardımcısına çık durumu anlat.ama ısrarcı ol,elindeki belgede gereken takip no ve hesap no yazıyor.

2022 Sayılı Kanuna Göre Emekli Evrak Takibi Sonucu Adı:Soyadı: T.C.Kimlik No:Emekli Sicili:Vasi Adı:Vasi Soyadı:Emekli Nevi:MUHTAÇDurumu:AKTİFAylık Durdurulma Tarihi:Aylık Durdurulma Nedenieğişiklik Tarihi:1/09/2010Durumu:Yazışma Tarihi:Yazışma Durumu:--Belge Açıklama Tarihi:11 01 2008 Durumu:SK 11 01 2008 Rapor Tarihi:21/01/2008Rapor Açıklama:Özür oranı(%70-%100) Kabul edildi.İşlem Tarihi:26/01/2008İşlem Açıklama:6241KARAR NO'SU İLEÖdeme Tarihi:01/09/2010 xÖdeme Durumu:TARİHİNDE İLK AYLIK ÖDEME.Online Ödeme Tarihi:07/07/2008Online Ödeme Tutarı:2095.84xOnline Ödeme Açıklama:TARİHİNDE ÖDEMENİZ ZİRAAT BANKASINA GÖNDERİLMİŞTİR.
    arkadaşlar benim dosyam bu ödeme günü faqlan yazı yor ama online ödeme flan yazmıyor çarpı işareti koyduğum alanlarda değişiklik yapılmış öbürleri daha önceki dosyamda vardı yani 18 imi doldurmadan önceki dosyam şimdiki dosyam 18 imi doldurdum yani artık vasi yok ben kendim alacam

elimde belge yokki internette baktım aktif ve ödeme günü 01 09 2010 yazıyor

tabi vermezler. bu belge kağıt götür ve sicil numara istiyorlar. yarın dene bidaha

belge daha bana ulaşamadıki benim acil ihtiyacım vardı dedim belge olmadan verirler diye düşündüm ama olmadaı ya çok ihtiyacım olmasa zaten belgenin gelmesini beklerdim benim evde bakım da ağustosta onaylandı onuda alaamdım zaten bendeki şansızlık varya alaah düşman başına vermesin

Canfeda evrak takipte "online ödeme tarihi"yazısını gordukten sonra bankadan paranı evrak gelmesini beklmeden çekebilirsin. Evrak takipte online ödeme tarihi yazmıyorsa birkaç gunde yazması lazım artık. O yazıyı gordukten sonra bankada demektir zaten paran.

doğrudur abla 01.09.2010 tarihinde ödeme günü demiş ama online ödeme güünü dememiş ödeme tutarınıda yazmışlar ama bilmiyorum ya zaten bayramı parasız geçirdim normalde kaç gün sürer yazmaları yada yazı bana kaç günde ulaşır

2022 hakkında bilgisi olan arkadaşalr benim sağlık raporum %81 evrak takipte diyorki 100 de 100 kabul edildi ben ne kadar maaş alacam paylaşırmısınız bide ben tırafik kazası sonucu omiriliğim T12 arası ezilme ve sol böbrek dalak kaybı var raporum normalmı bu kadar oranı

Rapor oranınız %70 üstü olduğu için üç aylık 927 TL alırsınız. Aylıklarını alan arkadaşlar bu miktarda almışlar. Rapor oranınızın normal olup olmadıgını bilemem. Fikir edinmek için sakatlık oranı cetveli'ne bakınız.

bide benim baş vurum 01.09.2010 tarihinde onaylanmış ve toplu miktar yatırılmış herhalde 2000 tl ödeme tarihi 01.09.1020 yazıyor ama online öedeme günü yazmamış ben ne zaman alabilirim bu parayı bana ordan yazı gelecekmiş banka öle diyor ama çok ihtiyacım var bu yazı ne zaman gelir 10 gün oldu onaylanmı bana bu hafta verirmi banka yada yazı ulaşırmı bilgilendirirseniz sevinirim saygılarımla

Evrak takipe baktın mı tekrardan? Aslında ilk ödeme günü yazdıktan on beş gun içinde paranın Zıraat Bankasına gönderilmesi lazım. Bankaya para yatırıldıktan sonra evrak takipte online ödeme tarihi gorunur. Bu şekilde gorundukten sonra evrağın gelmesini beklemeden toplu paranızı bankadan çekebilirsiniz.
    Eğer evrak takipte online ödeme tarihi gorunmuyorsa bayram girdiği için araya bayram sonrasında bankaya parayı yatırabilirler.

evet ablacım şimdi bile baktım online ödeme günü yazmıyor sadice ödeme tutarı ve 01.09.2010 tarihinde ödeme günü yazmışlar

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    O zaman ablacım bayramdan sonraya paranı bankaya yatırırlar artık. Bayram sonrasında evrak takipten duurma bakarsın online ödeme yazıısnı gorunce evrak beklemeden bankaya gider toplu paranı çekersin.
    Ablacım senin Eylül dönem aylığını çkbilmen gerekir. Eylül dönemi aylıgının akibetini bi sorsana kuruma bayramdan sonra. Bu toplu paraya Eylül dönemi dahil mi değil mi sor bi.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık