Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 23 mesajın 1-15 arasındakiler
2022 için belirlenen cezayı ödemezsek ne olur?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart 2022 için belirlenen cezayı ödemezsek ne olur?

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Meraba arkadaşlar
    benim de başım da böle bi sorun var 2022 maaşım kesildi yersiz ödeme yazısı geldi 3,850 tl
    yanlız benim bu parayı ödeme imkanım yok. malmüdürlüğü ayda 200 tl takditle ödeyebileceğimi döyledi. ama 1,5 2 senedir issizim bu parayı ayda 200 degil şuan 50 tl bile olsa ödeyemem.
    ödemesem sonucu ne olur.teşekkürler

Hapis cezası alırsın.
    Ödeme güçlüğün olduğunu, X süre sonra X TL taksitler halinde ödeyebileceğini, bu şekilde ödeyebilmek için gerekli kolaylığın sağlanmasını, aksi halde ödeyebilmenin mümkün olmadığını yaz mal müdürlüğüne... Oradan olumsuz yanıt gelirse, bu sefer BİMER'e yazıp şansını dene...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

neyin hapisi ya

bana da ceza geldi hatta dava açtılar ancak ben de karşı dava açtım avukat tutup kardeş dava aç ödeme

canaslan, her yerde aynı şeyi yazıyorsun, bi sakin ol.
    Ya senin yaptığın gibi konuyu dava konusu yapmak ve onun sonucuna göre hareket etmek gerek, ya da borcu taksitlendirerek ödemek. İkinci bir yol yok.
    Eğer cezayı ödemezsen hapse girersin. Ödeme de gör...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

sayın oturan boğa bey benimde kuruma borcum var borcu olan bütün arkadaşlarla birlikte özürlüler dairesi başkanlığına dilekçe göndersek acaba meclise taşıyabilirmiyiz sonuçta hepimiz özürlü artı muhtacız

çocuk için bağlanan 2022 maaşda böyle bir halde,ne enteresan bir durum annemi babamı hapse girer?

sayın Bülent bey ben zaten maliye tarafından bana dava açıldı bende avukat tuttum karşı dava açtım bekliyorum sonucu göreceğiz

mal müdürlüğüne gittim bu parayı hiç bir şekilde ödeme imkanım olmadığını bildiren bir dilekçe ile muhasebe bölümü bir tutanak tuttu imzalattı dilekçemle birlikte bu tutanağın avukatlar bürosunamı nerye olduğunu tam anlayamadım ama gönderilecegini söylediler dün verdim bilmiyorum ne olacak sonuç bekliyorum.İN şallah dediğiniz hibi hapis cezası çıkmaz.

peki ödemeyen ve sonuçta hapis cezası alan oldumu

kardeş mal müdürlüğü durumu felan anlamıyor maalesef aynı şeyi bende yaptım adamlar bana sinsi şekilde dava açtılar bende avukat tuttum karşı dava açtım bakalım bekliyoruz büyük bir umutla sende dava açmalısın

Bana sgk dan gelen yazının aynısını mal müdürlüğü tebliğ etti.bana ödeyeceksin falan diyen olmadı.ama ben dava açtım yinede.2022 maaşı için de yeniden rapor alıp başvurumu yaptım.

bu konuda aydınlığa kavuşan bir sonuç yaşayan yokmu arkadaşlar.konuları okudum.olaylar hep askıda kalmış.neticelenen yok..

Kimse birşey bilmiyor.herkese farklı uygulamalar yapılıyor.ödeyenden de almayız demiyorlar.alıyorlar.

bülent bey maliye diyorsunuz da benimde 5000 tl var yanlız ben hiç maliyeye gitmedim mal müdürlüğü ile muhattab oluyoruz borcumuda en az 250 tl taksitle ödeyebilecegimi daha altı imkansız olduğunu söylüyorlar birde bana ilk ödeme 3850 tl geldi. sonra 1- 2
    ay sonra mal mğdğrlüğü size 1000 tl daha faiz geldi dedi yani oldu 5000 tl mal müdürlüğü kafasına göremi verdi 1000 tl yi

Maliye dediğim mal müdürlüğü...
    Daha düşük bir taksit istiyorsanız, bence BİMER'e yazıp, bu konuda yardım isteyebilirsiniz.

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    arkadaşlar hem calışıp hemde bu maaşı almamanız lazımdı sizi uyaran kimse olmadımı devlet kimse de alacagını bırakmaz alah kolaylıklar versin

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık