+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 31 mesajın 1-15 arasındakiler
Özürlü maaşı alıyorum. Kredi kartı alabilir miyim?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Özürlü maaşı alıyorum. Kredi kartı alabilir miyim?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    herkese merhalar.2022 ozurlu maas aliyorum world kredi kart isterim.
    kredi kart alabilirim 2022 ozurlu maas kesilir mi?

Arkadaşa bilen birisi yardımcı olabilirmi. 2022 maaşı alıyormuş ve başka geliri yok, bu maaşına istinaden kredi kartı verirlermi kendisine ???

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Özürlü maaşı aldığını gösteren belge ile kredi kartı başvurusu için bankaya müracaat ettiğinde verirler. Ayrıca, özürlü maaşı da kesilmez.

valla ben kredi kartı için akbank ka müracat ettim bana dediki bizim için ssk sicil nosu lazım ve benim ssk olmadığı için vermediler

aman aman kredi kartından uzak dur ocağına incirmi ekecen Baş belası o kartlar

Üye
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    17:25
    Yaşadığı Yer
    BÜYÜKÇEKMECE İSTANBUL
    Blog Mesajları
    3

mecitkara67;

arkadaşım alacağın mebla önemlidir kart alman için mesela 500 tl altına kredi kartı verilmes 500 üzeri alıyorsan kart çıkartabilirsin

bu arada kart ile maaşın alakası yok kart çıkaracaksın die maaşın kesilmes zaten kesilse kart verilmes.Sonucta onu gfelir göstererek alacaksın o kartı

ben üniversite öğrencisiyim ve 2022 maaşı alıyorum.öğrenciliğimn üstüne yıllık ücreti olmayan kredi kartı çıkarmamın maaşa bi etkisi olurmu?
    yardımlarınızı bekliyorum

abi kısaca öğrenci kartları varya hani yıllık ücret alınmıyor..maaşım var ama onu kullanarak kart çıkarmak istemiyorm.öğrenciliğime dayanarak çıkarmak istiyorm.acaba bi sorun yaratırmı 2022 ye..?

Hayır. Ben de Ktü de öğrenciyim, maaş da alıyorum 2022den, kendi adıma öğrenciler için olanından Kredi Kartı da çıkardım. Maaşa hiçbir etkisi yok.

Doğan kardeş. Maaşın kesildiği falan yok. Kredi Kartı almak için maaş alan da yok.

Arkadaşlar 2022 Maaşı alıyorum ve X Bankadan kredi kartını yıllardır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.

Kredi kartı başvurusunda bulunmak isyenlere gelince eğer banka size veriyorsa kriterleme uygunsun diyorlarsa başvurun ve alın hiçbir sorun çıkmaz.

Bankalara başvurunca 500 küsür tl gelir beyanı arıyorlar ama ptt den 2022 maaşı aldıktan sonra o belge ile başvurduğunuz zaman yok vermem demiyorlar.Bilginize..

Birde kredi kartından korkan arkadaşlara sormak istiyorum neden korkuyorsunuz?belli bir limitiniz olup o kadar harcayıp sonra ödemiyormusunuz yoksa bilmediğimiz şeylermi var korkmamız gereken ?

Bu arada öğrenciye özel kredi kartı varsa engelliye özel kartta varmıdır ki ?
    Konu seker kiz tarafından değiştirilmiştir (24.03-2010 Saat 20:22 ).

ben GARANTİ bonus kıredi kartı kulanıyorum ....
    hiç söylemedim bile akıl mantık isimi sakın ha bankaya gidip agız eydiyine bile deymez ..
    ben internetten bas vurdum aradılar güzel konusup kafalarsan neden olmasın suanki limt 1000 tl canım

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bak şöyle yapabilirsin paraayı mesela 2000 tl yı bloke edersin o kadar yani 2000 tl lik limitli kredi kartı alabilrsin

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı