+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 4 1 2 3 4 SonSon
Toplam 47 mesajın 1-15 arasındakiler
Eylül ayında 2022 maaşı alan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Eylül ayında 2022 maaşı alan var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Eylül ayında 2022 maaşı alan var mı? Kaç lira aldınız? Önceki aylık kaç liraydı?

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

DOĞUM YILININ SON RAKAMLARINA GÖRE

Doğum Yılıın Son Rakamına Göre 2009 Eylül Ayı Dönem Maaşları

0 ve 5 / 7.günü ( PAZARTESİ )
    1 ve 6 / 8. günü ( SALI )
    2 ve 7 / 9. günü ( ÇARŞAMBA )
    3 ve 8 / 10. günü ( PERŞEMBE )
    4 ve 9 / 11. günü ( CUMA )

UMUDUN;

? doğum yılının son rakamına göre, biz 6 sında alıyoruz
    sen 8 ı yazmışsın ?

şimdi benim doğum tarihim 03.10.77 postaneden ilk maaşımı çekeceğim inşallah.bunun için postaneye çarşamba günü mü çıkmam gerekiyor?

Standart Eylül maaşını alan varmı

Merhaba arkadaşlar eylül maaşı ne zaman ödenecek benim tckimlik nosu 0 hangi gün ödenecek

Doğum yılının son rakamına göre:

0 ve 5 olanlar her dönemin 5. günü, (cumartesi/bugün) / ama hafta sonuna geldiği için Pazartesi
    1 ve 6 olanlar her dönemin 6. günü, (pazar/yarın) / ama hafta sonuna geldiği için Pazartesi
    2 ve 7 olanlar her dönemin 7. günü, (pazartesi)
    3 ve 8 olanlar her dönemin 8. günü, (salı)
    4 ve 9 olanlar her dönemin 9. günü, (çarşamba)
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

maaş dedinizde ptt de neler oluyor neler okuyruklarda neydi
    ptt de bir memur maaş dağıtıyor.vatandaş ezandan kalkıp pttnin önünde oturuyor taki öğle sonuna kadar.tabi özürlüyüz ya bekleriz.ha banka ha ptt ne değiştiki.
    o mecliste oturanlar varya aslında bir maaşımıda onlardan birine çektirmek isterim.okuyrukta biraz beklesinlerde göreyim onları

evet bu uygulamadan nefret edıyorum hazıranda 2 defa zorla gıttım kuyruk kuçucuk yerde 100 kişi, oturacak yer yok tek sıra vezne bırde kafalrına gore gunu değiştirıyorlar eve gondermelerı için dılekçe yazdım emeklı sandığına %70 uzerı ve 85 yaş uzerrne eve verılır dıye yazı geldı ama benım gerçekten gıtçek durumum yok bu durumda ne yapabıılırım ? otobusle ınbın sıra bekle gunu degılse bıdaha gıt bıktım bu devletın durup durup zorluk çıkarmasından, tekrar zıratten kartla almak ıstıyorum bu mumkun mu acaba?

Bu uygulamayı hiç sevmedim, sevemedim. bankamatıkten çekmek gibi bir kolaylık varken neden engellıleri zora sokuyorlar ki.

benim raporum %79 ben paramı bu gün çektim aldıım para 876 tl eşimin oranı %50 alınca onuda yazarım

Standart 876 tl 2022 maaşı aldım.Sizler nekadar aldınız?

arkadaşlar bugün 2022 maaşını aldık.876.84tl güle güle harcayın

Günaydın
    Hyaırlı olsun Güle güle harcarsın inşaallah..

oturan boğa, bu ay ödemeler 1 er gün sarkmış, haberiniz olsun,

örnek d. tarihi 1 ve 6 olanlar 8 inde alacak.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    40-69 arası olan raporlular 2022 maaşı ne kadar acaba alan arkadaşlar yazsın lütfen

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 4 1 2 3 4 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı