Pzt sonra başlar
|
|
|
|
DOĞUM YILININ SON RAKAMLARINA GÖRE
Doğum Yılıın Son Rakamına Göre 2009 Eylül Ayı Dönem Maaşları
0 ve 5 / 7.günü ( PAZARTESİ )
1 ve 6 / 8. günü ( SALI )
2 ve 7 / 9. günü ( ÇARŞAMBA )
3 ve 8 / 10. günü ( PERŞEMBE )
4 ve 9 / 11. günü ( CUMA )
UMUDUN;
? doğum yılının son rakamına göre, biz 6 sında alıyoruz
sen 8 ı yazmışsın ?
şimdi benim doğum tarihim 03.10.77 postaneden ilk maaşımı çekeceğim inşallah.bunun için postaneye çarşamba günü mü çıkmam gerekiyor?
Merhaba arkadaşlar eylül maaşı ne zaman ödenecek benim tckimlik nosu 0 hangi gün ödenecek
Doğum yılının son rakamına göre:
0 ve 5 olanlar her dönemin 5. günü, (cumartesi/bugün) / ama hafta sonuna geldiği için Pazartesi
1 ve 6 olanlar her dönemin 6. günü, (pazar/yarın) / ama hafta sonuna geldiği için Pazartesi
2 ve 7 olanlar her dönemin 7. günü, (pazartesi)
3 ve 8 olanlar her dönemin 8. günü, (salı)
4 ve 9 olanlar her dönemin 9. günü, (çarşamba)
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
maaş dedinizde ptt de neler oluyor neler okuyruklarda neydi
ptt de bir memur maaş dağıtıyor.vatandaş ezandan kalkıp pttnin önünde oturuyor taki öğle sonuna kadar.tabi özürlüyüz ya bekleriz.ha banka ha ptt ne değiştiki.
o mecliste oturanlar varya aslında bir maaşımıda onlardan birine çektirmek isterim.okuyrukta biraz beklesinlerde göreyim onları
evet bu uygulamadan nefret edıyorum hazıranda 2 defa zorla gıttım kuyruk kuçucuk yerde 100 kişi, oturacak yer yok tek sıra vezne bırde kafalrına gore gunu değiştirıyorlar eve gondermelerı için dılekçe yazdım emeklı sandığına %70 uzerı ve 85 yaş uzerrne eve verılır dıye yazı geldı ama benım gerçekten gıtçek durumum yok bu durumda ne yapabıılırım ? otobusle ınbın sıra bekle gunu degılse bıdaha gıt bıktım bu devletın durup durup zorluk çıkarmasından, tekrar zıratten kartla almak ıstıyorum bu mumkun mu acaba?![]()
Bu uygulamayı hiç sevmedim, sevemedim. bankamatıkten çekmek gibi bir kolaylık varken neden engellıleri zora sokuyorlar ki.
benim raporum %79 ben paramı bu gün çektim aldıım para 876 tl eşimin oranı %50 alınca onuda yazarım
arkadaşlar bugün 2022 maaşını aldık.876.84tl güle güle harcayın
Günaydın
Hyaırlı olsun Güle güle harcarsın inşaallah..
oturan boğa, bu ay ödemeler 1 er gün sarkmış, haberiniz olsun,
örnek d. tarihi 1 ve 6 olanlar 8 inde alacak.