+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 17 mesajın 1-15 arasındakiler
2022 maaş başvurumda 4 aydır bir gelişme olmadı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart 2022 maaş başvurumda 4 aydır bir gelişme olmadı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar slm Maaşa başvuralı 4 ayı geçti henüz evrak tahsiste bile gözükmüyor sizce ne yapmalıyım ?

2022 takip sitesinde sorgulayınca ne çıkıyor?
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Emekli Nevi :SAKAT Durumu:AKTİF

SAĞLIK KURULU İŞLEMLERİ
    18/03/2004 TARİHİNDE SAĞLIK KURULUNA GÖNDERİLDİ
    29/04/2004 Özür oranı(%40-%69) Kabul edildi.3
    30/04/2004 TARİHİNDE 17229KARAR NOSU İLE

ÖDEME DURUMU
    05/08/2009 TARİHİNDE İLK AYLIK ÖDEME.

YAZIŞMA VE EVRAK İŞLEMLERİ
    TANITIM KARTI 29/06/2004 TARİHİNDE ÖZEL BELGESİ HAZIRLANDI

TAHSİS EVRAK TAHSİS SERVİSİNE GÖNDERİLDİ. 14/01/2008
    TAHSİS EVRAK TAHSİS SERVİSİNE GÖNDERİLDİ. 20/05/2009
    Konu siirperisi tarafından değiştirilmiştir (09.08-2009 Saat 22:43 ).

Bir haftadır evrak takibi kontrol edememiştim Dün akşam yukardaki açıklama yapılmış ( bu arada bülent bey yazmış olduğunuz son mesajı da dün gördüm bayağı bi geç cvp vermiş oluyorum kusura bakmayın ) 05/08/2009 TARİHİNDE İLK AYLIK ÖDEME diyor maaş bağlamış sanırım şimdi ne olacak tanıtım kartı da gelmiyormuş artık maaşı nasıl alacağım kimlik no yeterli mi ve tahminen ne kadar birikmiştir cevaplarınızı bekliyorum saygılar...

ablacım bence sen kımlık no la zıraat özel işlem merkezı bankasına gıt al paranı zaten bugun yarın elıne bılgı mektubu gelır ıstersen onu bekle maaşıda eylude alacaksın ben hazıran ayında gıdıp bankadan almıştım yoplu paramı

bilgi mektubu gelmeden hiç boşuna bankaya gitme bekle mektub gelsin 2 3 gün bekle öyle git bankaya başımızdan geçmiş çünkü

Hayırlı olsun
    1 ay içinde sana bir evrak gelecek, onunla birlikte ziraat bankasına gidip toplu prayı çekeceksin.
    Sonra dönem maaşı zamanı geldiğinde ise maaşlarını (kimlik kartınla birlikte) PTT'den çekeceksin...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Teşekkür ederim bekleyen herkese Allahım nasip etsin inş. Biz kimlikle ziraat bankası özel işleme baktırdık para yatmamış gözüküyor görevli pzrtesi salı tekrar gelin yatar dedi acaba ne kadar toplu para yatar tahmin varmı ? Görüşmek üzere saygılar...

valla bende merak ettim şimdi ilk müracat 18/03/2004 tarihi 05/08/2009 TARİHİNDE İLK AYLIK ÖDEME
    bekleyip görecegiz ne kadar oldugunu...

uzun süredir şehir dışında olduğum için yazamadım 20 ağustosta bildirim mektubum geldi 1.200 tl birikmiş para aldım.Aralıktan ağustosa kadar geçen sürede ne kadar birikir sizcede bu doğrumudur ? 580 tl de ilk aylığı aldım aralık 2008 sonlarında başvurmuştum 05/08/2009 ilk aylık ödeme açıklaması yapıldı 15 gün sonrada mektup geldi bekleyen herkesin Rabbim yardımcısı olsun..

2022 maaşı ne kadar sürede sonuçlanıyor şiir perisi 4aydamı sonuçlandı

bende mayıs ayında başvurdum ama hıc sses yok
    nerede takip ederim
    telefonla
    ankara

2022 maaşları süre olarak değişiyor bazen çabuk bağlanabiliyor şans işi.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Benim başvurum 8 ay sonra sonuçlandı..Telefon olarak 170 bilgi veriyor internette ise emekli sandığı / yaşlılılar ve özürlüler/ evrak takipten T.C kimlik no ile bakabilirsiniz

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı