2022 takip sitesinde sorgulayınca ne çıkıyor?
|
|
|
|
2022 takip sitesinde sorgulayınca ne çıkıyor?
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Emekli Nevi :SAKAT Durumu:AKTİF
SAĞLIK KURULU İŞLEMLERİ
18/03/2004 TARİHİNDE SAĞLIK KURULUNA GÖNDERİLDİ
29/04/2004 Özür oranı(%40-%69) Kabul edildi.3
30/04/2004 TARİHİNDE 17229KARAR NOSU İLE
ÖDEME DURUMU
05/08/2009 TARİHİNDE İLK AYLIK ÖDEME.
YAZIŞMA VE EVRAK İŞLEMLERİ
TANITIM KARTI 29/06/2004 TARİHİNDE ÖZEL BELGESİ HAZIRLANDI
TAHSİS EVRAK TAHSİS SERVİSİNE GÖNDERİLDİ. 14/01/2008
TAHSİS EVRAK TAHSİS SERVİSİNE GÖNDERİLDİ. 20/05/2009
Konu siirperisi tarafından değiştirilmiştir (09.08-2009 Saat 22:43 ).
Bir haftadır evrak takibi kontrol edememiştim Dün akşam yukardaki açıklama yapılmış ( bu arada bülent bey yazmış olduğunuz son mesajı da dün gördüm bayağı bi geç cvp vermiş oluyorum kusura bakmayın ) 05/08/2009 TARİHİNDE İLK AYLIK ÖDEME diyor maaş bağlamış sanırım şimdi ne olacak tanıtım kartı da gelmiyormuş artık maaşı nasıl alacağım kimlik no yeterli mi ve tahminen ne kadar birikmiştir cevaplarınızı bekliyorum saygılar...
Güncel?
ablacım bence sen kımlık no la zıraat özel işlem merkezı bankasına gıt al paranı zaten bugun yarın elıne bılgı mektubu gelır ıstersen onu bekle maaşıda eylude alacaksın ben hazıran ayında gıdıp bankadan almıştım yoplu paramı
bilgi mektubu gelmeden hiç boşuna bankaya gitme bekle mektub gelsin 2 3 gün bekle öyle git bankaya başımızdan geçmiş çünkü
Hayırlı olsun
1 ay içinde sana bir evrak gelecek, onunla birlikte ziraat bankasına gidip toplu prayı çekeceksin.
Sonra dönem maaşı zamanı geldiğinde ise maaşlarını (kimlik kartınla birlikte) PTT'den çekeceksin...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Teşekkür ederim bekleyen herkese Allahım nasip etsin inş. Biz kimlikle ziraat bankası özel işleme baktırdık para yatmamış gözüküyor görevli pzrtesi salı tekrar gelin yatar dedi acaba ne kadar toplu para yatar tahmin varmı ? Görüşmek üzere saygılar...
valla bende merak ettim şimdi ilk müracat 18/03/2004 tarihi 05/08/2009 TARİHİNDE İLK AYLIK ÖDEME
bekleyip görecegiz ne kadar oldugunu...
uzun süredir şehir dışında olduğum için yazamadım 20 ağustosta bildirim mektubum geldi 1.200 tl birikmiş para aldım.Aralıktan ağustosa kadar geçen sürede ne kadar birikir sizcede bu doğrumudur ? 580 tl de ilk aylığı aldım aralık 2008 sonlarında başvurmuştum 05/08/2009 ilk aylık ödeme açıklaması yapıldı 15 gün sonrada mektup geldi bekleyen herkesin Rabbim yardımcısı olsun..
2022 maaşı ne kadar sürede sonuçlanıyor şiir perisi 4aydamı sonuçlandı
bende mayıs ayında başvurdum ama hıc sses yok
nerede takip ederim
telefonla
ankara
2022 maaşları süre olarak değişiyor bazen çabuk bağlanabiliyor şans işi.