aynı durumdakiler 800 ytl alıyorlar
peki benim esim %90 raporu var ama 505 ytl veriyorlar esim 21 yasında sizce neden olabilir
|
|
|
|
aynı durumdakiler 800 ytl alıyorlar
peki benim esim %90 raporu var ama 505 ytl veriyorlar esim 21 yasında sizce neden olabilir
Rapor beyan edşilmemiştir ya da yanlış işleme konulmuştur.
%70 ve üzerinde raporu olan kişiler 3 aylık 830 tl 2022 maaşı alır
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
sitede raporu %70 ile %100 arası kabul edildi diye yazıyor ben bi dilekce yazıp yolladım sizce cabuk cozume kavusurmu ve sonucu ne olur
18 yaşından büyük olup %70 ve üzeri raporla 2022 maaşı alan kişilere 3 aylık 834 tl ödeme yapılır. 18 yaşından küçükseler 530 tl alırlar.
Bence bir sonraki dönem zamlı maaşı ve o zamana dek de Kar8 adı altında, bugüne dek eksik yapılan ödemeleri alırsınız.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
valla 3 ay sonra alacagımız maasla 3. maasımız olacak umarım bu kez yanlısı duzeltirler. baskalarının artıyor ama bizimki nedense azalmaya basladı
%70 ve üzeri olanlar 836 ytl aldı bende öle. bu herkez için böledir. S.G.K. vep sayfasında 2022 evrak takibi var. t.c kimlik no ile gir oraya. emekli nevi yazan bölüm var orda muhtaç mı sakat mı yazıyor. EMEKLİ NEVİ:muhtaç yazarsa 836 ytl
EMEKLİ NEVİ: sakat yazarsa 540 ytl alınması gerek.
egerki böle degilse bir dilekce ile başvurun
sakat yazıyor ama anlamadıgım aynı hastanede diyalize giren baska hastalar hepsi 800 ytl nin uzerinde alıyor neye gore belirleniyor bu
sakat yazıyorsa 540 ytl almanız gerek. egerki %90 raporun varsa. tekrar 2022 maaşı için rapor alman ve o alacacagın rapor %70 ve üstü ise dilekce ile yükseltmek için başvurman gerek. börlece aylıgını yüksek alırsın
Emekli Nevi :Sakatbu durumda 505 ytl maas alıyorum sizce maasım ne kadar olmalı dilekce verdim bana tekrar rapor alın dediler sizce ne yapmam gerekir
Durumu :aktif
SAĞLIK KURULU İŞLEMLERİ
30/06/2008 TARİHİNDE SAĞLIK KURULUNA GÖNDERİLDİ
07/07/2008Özür oranı (%70-%100) Kabul edildi.
07/07/2008TARİHİNDE 55985 KARAR NOSU İLE
ÖDEME DURUMU
22/09/2008 TARİHİNDE İLK AYLIK ÖDEME.
yenidn rapor alın bakalım !!! %70 ve üzeri 830 alması gerek...
bu arada basvuru zamanı adresim babamla aynıydı simdi kiradayım farkedermi
o konuda tam bi bilgim yok eve giren gelirlerden giderler çıkıldıktan sonra evde ki kişi sayısına bölünerek kişi başı gelir bulunuyo yaşadığınız ev ve kişiler değişmisse bu sizi nasıl etkiler tam olarak bilemiyorum. bilgisi olan arkadaşlar cevaplar mutlaka
Hüzün gözlü raporun %70 bu rapora göre maaşı 830 tl olması lazım ayrıca kirada veya babanla oturman maaş miktarını etkilemez maaş rapor oranına göre değişiyor %40 ve üzeri 540 buna 18 yaş altı dahil birde %67 ve üzeri oda 830 tl