+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 21 mesajın 1-15 arasındakiler
%90 raporla 505 tl 2022 maaşı nasıl oluyor?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart %90 raporla 505 tl 2022 maaşı nasıl oluyor?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    benim esimin yüzde 90 raporum var fakat bize gecen defa 520 ytl civarı bu kezde 505 ytl verdiler buna anlam veremedim sizce neden olabilir esim 21 yasında diyaliz hastası toplu maasımızıda 1500 ytlen biraz daha fazla aldık

aynı durumdakiler 800 ytl alıyorlar

peki benim esim %90 raporu var ama 505 ytl veriyorlar esim 21 yasında sizce neden olabilir

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

Rapor beyan edşilmemiştir ya da yanlış işleme konulmuştur.
    %70 ve üzerinde raporu olan kişiler 3 aylık 830 tl 2022 maaşı alır
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

sitede raporu %70 ile %100 arası kabul edildi diye yazıyor ben bi dilekce yazıp yolladım sizce cabuk cozume kavusurmu ve sonucu ne olur

18 yaşından büyük olup %70 ve üzeri raporla 2022 maaşı alan kişilere 3 aylık 834 tl ödeme yapılır. 18 yaşından küçükseler 530 tl alırlar.

Bence bir sonraki dönem zamlı maaşı ve o zamana dek de Kar8 adı altında, bugüne dek eksik yapılan ödemeleri alırsınız.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

valla 3 ay sonra alacagımız maasla 3. maasımız olacak umarım bu kez yanlısı duzeltirler. baskalarının artıyor ama bizimki nedense azalmaya basladı

%70 ve üzeri olanlar 836 ytl aldı bende öle. bu herkez için böledir. S.G.K. vep sayfasında 2022 evrak takibi var. t.c kimlik no ile gir oraya. emekli nevi yazan bölüm var orda muhtaç mı sakat mı yazıyor. EMEKLİ NEVİ:muhtaç yazarsa 836 ytl
    EMEKLİ NEVİ: sakat yazarsa 540 ytl alınması gerek.
    egerki böle degilse bir dilekce ile başvurun

sakat yazıyor ama anlamadıgım aynı hastanede diyalize giren baska hastalar hepsi 800 ytl nin uzerinde alıyor neye gore belirleniyor bu

sakat yazıyorsa 540 ytl almanız gerek. egerki %90 raporun varsa. tekrar 2022 maaşı için rapor alman ve o alacacagın rapor %70 ve üstü ise dilekce ile yükseltmek için başvurman gerek. börlece aylıgını yüksek alırsın

Standart SGK'da ki bilgilerime göre 2022 maaşım ne kadar olmalı ?

Emekli Nevi :Sakat
    Durumu :aktif

SAĞLIK KURULU İŞLEMLERİ
    30/06/2008 TARİHİNDE SAĞLIK KURULUNA GÖNDERİLDİ
    07/07/2008Özür oranı (%70-%100) Kabul edildi.
    07/07/2008TARİHİNDE 55985 KARAR NOSU İLE

ÖDEME DURUMU
    22/09/2008 TARİHİNDE İLK AYLIK ÖDEME.
    bu durumda 505 ytl maas alıyorum sizce maasım ne kadar olmalı dilekce verdim bana tekrar rapor alın dediler sizce ne yapmam gerekir

yenidn rapor alın bakalım !!! %70 ve üzeri 830 alması gerek...

bu arada basvuru zamanı adresim babamla aynıydı simdi kiradayım farkedermi

o konuda tam bi bilgim yok eve giren gelirlerden giderler çıkıldıktan sonra evde ki kişi sayısına bölünerek kişi başı gelir bulunuyo yaşadığınız ev ve kişiler değişmisse bu sizi nasıl etkiler tam olarak bilemiyorum. bilgisi olan arkadaşlar cevaplar mutlaka

Hüzün gözlü raporun %70 bu rapora göre maaşı 830 tl olması lazım ayrıca kirada veya babanla oturman maaş miktarını etkilemez maaş rapor oranına göre değişiyor %40 ve üzeri 540 buna 18 yaş altı dahil birde %67 ve üzeri oda 830 tl

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Bizim bürokratlar varya!Hani benim memurum işini bilirciler,işte onlar kraldan kralcı olurlar.Senin 830 olması gereken maaşın işte bu beylerin sayesinde 505 oldu.Durumunu SGK Bilgi edinme birimine internetten yaz.15 gün içinde sanin mailine cevap gelir.O yazıya göre yol belirlersin.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı