+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 30 mesajın 1-15 arasındakiler
2022 maaşları aylık olarak verilecekmiş..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart 2022 maaşları aylık olarak verilecekmiş..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    2022 maaşları aylık olarak verileçekmiş duyan varmı acaba yazarsa sevinirima

bence bu uygulama olmaz millet 3 ayda bir zor tahammül ediyor.düşünün her ay ptt önleri dolup taşacak yine ziraat bankasına dönsün en azından bankamatikle kolaydı.şimdi gidecem pttden alacam yine değişecek.3 ayda bir almak daha doğru tabi benim fikrim

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

bende bi ara duymuştum bunu çok araştırdım ama hiç kimse doğrulamadı
    keşke aylık olsa üç ay çok uzun bi türlü geçmek bilmiyor

yaww öfffffffffff bırakın şu maaşı aylık almak derdini. ne olacak yani elimize fazlamı para geçecek. tek avantajı her ay ptt de kuyruk neklemek olacak. alinizdeki dürümü üç parça yapıp yemenin nemanası var anlayamadım gitti sizi böle iyidir.

bu haber yılın her 6 ayında bir sitemizde gündeme geliyor ve tamamen asılsız bir haber aylıkların ay olarak ödenmesi söz konusu degildir şuan böyle bir çalışma yoktur..

umarım bidaha bu konu açılmaz.

Standart Slm

Kardes sana ne oluyor yorum yapma sende sen işene bak tamammı

Standart 1 yada 3 aylığa dönüş dilekçesi

ARKADAŞLAR SGK NIN SİTESİNE GİRDİM YAŞLI VE ÖZÜRLÜLER BÖLÜMÜNDE ŞU YAZIYI GÖRDÜM http://www.sgk.gov.tr/wps/wcm/connec...df?MOD=AJPERES GALİBA 2022 MAAŞI İSTEĞE BAĞLI OLARAK AYLIK ÖDENECEKMİŞ YANİ İSTEYEN KİŞİ AYLIK TALEBİNDE BULUNSA AYLIK ÖDENECEK İSTEMEYEN ZATEN ÜÇ AYDA BİR ALIYOR BEN YANLIŞ ANLAMIŞ OLABİLİRİM BİLEN BİR KİŞİ BAKSIN

http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/!ut...MT0UwTDBJVTQ!/

sonunda oldu demek.bu dilekçeyi doldurduktan sonra hangi adrese göndereceğiz aceba bilen varmı??

efsane yayılmaya devam ediyoooor

Aziz, senin alıntıladığın şey emekliller için. Yani sigortalı çaılşan ve emekli olan kişilerin 3 aylık değil aylık maaş alma talepleri için.

2022 muhtaçlık aylığı ile hiç bir ilgisi yok...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

olabilir sayın abim ben zaten dedim bilen kişi baksın ve sende bilen biri olarak bakmışsın ve ne güzel anlatmışsın bilgi edindik en azından çok sağol abi

Standart kastamonu mhp millet velili mehmet serdar oglu özürlü ve yaşlilarin 3 ayda bir aldigi

kastamonu mhp millet vekili mehmet serdar oglu özürlü ve yaşlilarin 3 ayda bir aldiklari maşlarin her ay verilmesi icin ve enaz askeri ucret duzeyine cikarilmasi icin türkiye büyük millet meclisine önerge verdi

boş vaadler maliye bakanlıgı 40 takla attırır önergeye

evlekli bu haberin kaynagını nedir. habere ulaşma şansımız varmı

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar sayın milletvekili böyle bir önerge vermemiştir .....
    şurdan sorgulaya bilirsiniz TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ
    Önerge Muhatabı kısmına MEHMET SERDAROGLU nu yazın ve tarama yapın

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı