+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 30 mesajın 16-30 arasındakiler
2022 maaşları aylık olarak verilecekmiş..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    kastamonu nasrullah yaz karşina cikacak ilk linki tikla karşina kastanonu nasrullah gazetesi cikacak oradan habere ulaşa bilirsin

Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, yaşlılara verilen aylıkların 3 ayda bir verilmesi yerine ayda bir verilmesini öngören kanun teklifi sundu.

Serdaroğlu, 65 yaşını doldurmuş muhtaç, güçsüz ve kimsesiz Türk vatandaşlarına aylık bağlanmasına ilişkin kanunda değişikliğe ilişkin kanun teklifini TBMM Başkanlığına verdi.

Teklifte, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 3 ayda bir verilen aylıkların, bundan böyle her ay peşin olarak ödenmesi öngörülüyor. Teklifin gerekçesinde, sabit ve dar gelirli vatandaşlar arasında 1 milyon 200 binin üzerinde yaşlı ve özürlü maaşı alan vatandaşların bulunduğu belirtilerek, maaşlarını ayda bir alan sabit gelirlilerin 30 günü planlayamayarak ay başını getiremedikleri, asgari ücretin de altında yaşlı ve özürlü maaşı alan insanların aldıkları ücretlerle 90 günü tamamlayamadıkları kaydedildi.

Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, yaşlılara verilen aylıkların 3 ayda bir verilmesi yerine ayda bir verilmesini öngören kanun teklifi sundu.

Buraya tıklayarak resmi gerçek boyutuyla görebilirsiniz
    Serdaroğlu, 65 yaşını doldurmuş muhtaç, güçsüz ve kimsesiz Türk vatandaşlarına aylık bağlanmasına ilişkin kanunda değişikliğe ilişkin kanun teklifini TBMM Başkanlığına verdi.

Teklifte, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 3 ayda bir verilen aylıkların, bundan böyle her ay peşin olarak ödenmesi öngörülüyor. Teklifin gerekçesinde, sabit ve dar gelirli vatandaşlar arasında 1 milyon 200 binin üzerinde yaşlı ve özürlü maaşı alan vatandaşların bulunduğu belirtilerek, maaşlarını ayda bir alan sabit gelirlilerin 30 günü planlayamayarak ay başını getiremedikleri, asgari ücretin de altında yaşlı ve özürlü maaşı alan insanların aldıkları ücretlerle 90 günü tamamlayamadıkları kaydedildi.

habere kastamonu nasrullah gazetesinde ulaşa bilersiniz kastamonu nasrullah gazetesinin stesine girdikten sonra arşif bolumunu tiklayip nisan ayi haberlerinde kanun teklifi yazan yerde cikiyor saygilar ben asla guvenmedigim bir haberi buraya yazmam engelli kardeşlerimin duygulariyla oynamak bana yakizmaz

3. EBİZ'de Araç kullanımı için özel donanımlar ve araca transfer sistemleri EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye Tekerlekli sandalye kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış pantolonlar EBİZ'de...

böyle bişey olursa cok sevinirim artı bu saygı deger millet vekili abim chp veya mhp liyse ak parti bunu kayleye bile almaz ama ak partiliyse alır son olarak şunu sölüycem
    sayın lokman ayva biz sevindik cok şükür bizi temsil edecek bir millet vekilimiz var dedik mecliste ama senin yapıcak işlerini başka millet vekilleri yapıyor ama dogru TOK ACIN HALİNDEN ANLAMAZKİ

iyi olur

inşallah aylık olur maaşlarımız bizde biraz olsun nefes alırız.arkadaşlar bu konu hakkında nerelere mail yazılırsa hep beraber mail yazalım sesimizi duyuralım.

tekrar zıraata donulsun ozellıkle hazıranda cok sıcak cekılmıyo pttler ısteyen zıraaten almalı bence..

çok tşkl ederim evlekli kardeş bu bilgiyi bizimle paylaştığın için simdi en azından böyle birşeyin meçliste oldugunu biliyoruz inşş meçlisten çıkar bizde böyleçene 3 ay beklemekten kurtululuz aylık daha iyi

Standart sayın arkadaşlar

Sayın arkadaşlar acaba şu yasa teklifini meclis sitesinden nasıl takip edebiliriz

Merak ettim yaa, acaba milletvekilininde oğlu 2022 maaşı alıyormu acaba????

oturanboga dogru söylüyor ben 2 ay kadar önce gittim güldüler bana yok böye bişi dedi daha böyle bi çalışma yok dediler sinirlendim çıktım bende

zaten en saglamı 5 yada 10 yıl yatırcaksın ssk yı malulen emekli olcaksın 3 ayda verilen zaten bize tanınan bir hak

Standart bu

bu konuyla bilgi almak isteyen arkadaşlarım tbmm internet sayfasına girin ordan milletvekilleri bölümünü ordanda listeyi tıklayın karşınıza il il millet vekilleri isimleri cıkıcak kastamonu Mehmet SERDAROĞLU tıklayın imsası bulunan kanun tekliflerini tıklayın ordanda 2/425 tıklayın yasa karşınızdadır kabul edilip edilmedigi hakkında bilgi alabilirsiniz şuan ben baktım komisyonda yasa

bence 1 veya 3 ay değil
    derdimiz miktarı olsun
    bir aydada aynısını alacağız 3 aydada
    bence miktarını arttırsalar daha çok işimize yarar.
    değil mi?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar özürlü maaşlar aylık olarak ödenmesi tbmm de kanunlaşmış olarak gözüküyor nezaman aylık olarak ödenir bilen varmı

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı